AliExpress extra kosten? Hoe zit het echt?

AliExpress extra kosten

In deze blog deel ik de nieuwe AliExpress extra kosten. Feitelijk laat ik gewoon zien hoe het allemaal eigenlijk gewoon heel erg meevalt.

Direct zien hoe het echt zit met de AliExpress extra kosten? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou een compleet en eerlijk beeld te geven en de regels ook echt te kennen. Ik wil dat je volledig op de hoogte bent en dus ook weet waar deze berichten vandaan komen. Bekijk natuurlijk hoe de media echt werkt. Wanneer je dat beseft ga je zien hoeveel je echt kunt kopen. Ik ben hier om complete duidelijkheid te geven over wat je kunt kopen en wat het echt gaat kosten.

Bekijk de AliExpress extra kosten! Klik hier!

Laat ik jou duidelijkheid geven zodat je echt kunt weten wat er te koop is en hoeveel je echt betaalt. Ben je toch nog onzeker, neem dan even contact met mij op.

Hoe zit het echt met AliExpress extra kosten?

Waar we bang voor zijn gemaakt is de BTW en de inklaringskosten. Het stukje BTW gaat inderdaad omhoog. Tenminste, voor alles onder de 22 euro. Je betaalt nu direct bij AliExpress de 21% BTW. Wat je echter niet meer betaalt zijn de inklaringskosten die je eerder bij AliExpress betaalde.

Wil jij zien hoe het zit met de AliExpress extra kosten? Klik hier!

Uiteindelijk betekend het gewoon dat je volledige duidelijkheid moet krijgen. Het is echt heel erg belangrijk dat je op de hoogte bent van hoe het echt zit en hoe de mainstream media jou volledig voor de gek houdt.

Ga de AliExpress extra kosten bekijken! Klik hier!

Hier ga ik het bij laten. Ik wil deze blog afsluiten door jou te vertellen hoe de nieuwe regels echt zijn. Kijk gewoon eens even naar de regels. Koop jij iets bij AliExpress, dan betaal je enkel nog 21% BTW tot de 150 euro. Inklaringskosten komen daarmee te vervallen wanneer je in ieder geval BTW hebt betaald. Mijn grootste doel is jou de duidelijkheid te geven zodat jij weet dat je gewoon veilig kunt bestellen. Alle vragen hierover zijn natuurlijk gewoon welkom.

Geef een reactie