Wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat betekent ingeklaard door de douane

In deze blog geef ik antwoord op de vraag: “Wat betekent ingeklaard door de douane?”. Daarmee hoop ik jou gerust te kunnen stellen en antwoord te geven.

Meer informatie over dit onderwerp? Klik hier!

Belangrijk om rekening mee te houden is de grens van 22 euro. Zolang jij onder die grens blijft is er niets aan de hand. Zodra jij daarboven uit komt kan jij zomaar 21% BTW en ook nog eens inklaringskosten moeten betalen. Dit komt helaas zeer regelmatig voor en is bijzonder frustrerend, zeker wanneer jij maar net boven het bedrag zit. Mijn doel met deze blog is die kosten te voorkomen.

Veilig bestellen? Klik hier!

Vragen, reacties en opmerkingen zijn absoluut welkom. Laat gewoon een bericht achter onder deze blog. Ik zal er altijd alles aan doen om jou antwoord te geven op jouw vragen. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Dus wat betekent ingeklaard door de douane?

Wat het feitelijk is ga ik eerlijk over zijn. Het is een gelegaliseerde diefstal. Meer niet. Het is een manier om de overheid geld afhandig te laten maken. Dat is BTW op zich al, maar wanneer een product vanuit buiten de EU komt is het alleen maar erger. De overheid doet letterlijk helemaal niets en eigent zich toch dit geld toe.

Veilig kopen zonder extra kosten? Klik hier!

Ben jij klaar om je te voegen tot de actiegroep, laat een bericht achter onder deze blog. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Het zal het beste zijn als we gewoon allemaal gaan weigeren om in deze gelegaliseerde diefstal te voorzien.

Bestel onder de 22 euro! Klik hier!

Dus heb jij problemen met de douane of met de extra kosten? Laat het gewoon weten. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2019-10-20 10:52:06.

Geef een reactie