Terugbetaling via PayPal, waarom niet gewoon IBAN?

Terugbetaling via PayPal

Krijg jij de optie voor terugbetaling via PayPal, maar heb jij nog geen account? Heb jij het geld liever gewoon terug op jouw IBAN? Lees dan verder!

Vragen over een terugbetaling via PayPal? Klik hier!

Laat mij dan even uitleggen waarom veel AliExpress verkopers voor deze optie kiezen. Een terugbetaling via IBAN is vanuit China nagenoeg onmogelijk. Dat komt door de regels via de terugbetaling via PayPal optie vrij makkelijk te omzeilen zijn. Daarom betalen verkopers het liefst op die manier terug. Natuurlijk ga ik jou helpen om jouw account geopend te krijgen en ook om geld terug te krijgen en over te boeken naar jouw eigen bankrekening.

Alles over terugbetaling via PayPal? Klik hier!

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat gerust jouw reactie onder deze blog. Mijn voornaamste doel is dat jij begrijpt wat er aan de hand is, zodat jij het beste antwoord kunt vinden. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen.

Alles over de terugbetaling via PayPal

Het leuke van deze manier van geld ontvangen is dat jij jouw geld eenvoudig door kunt storten naar jouw eigen bankrekening. Dat kost jou helemaal niets en is voor de AliExpress verkoper dus echt heel veel makkelijker en dus ook goedkoper.

Weten hoe een terugbetaling via PayPal werkt? Neem contact op!

Wanneer jij echt niet weet hoe het systeem werkt help ik jou natuurlijk graag verder. Afhankelijk van het bedrag vraag ik een commissie van 10% tot 50% zodat jij de terugbetaling via PayPal van mij terug kunt laten storten.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op!

Voor alles wat jij wilt weten kan jij natuurlijk contact met mij opnemen. Mijn doel is jou zo goed mogelijk te helpen. Dat doe ik door dit soort blogs. Met de juiste informatie kan ik jou zo goed mogelijk verder helpen. Met alle opties en mogelijkheden nodig ik jou graag uit om mij te vertellen wat jij wilt lezen op de volgende blog.

Originally posted 2019-03-23 18:43:18.

Geef een reactie