Super Mario 3 voor SNES te koop bij AliExpress!

Super Mario 3 voor SNES

Heb jij nog een oude spelcomputer, dan is het natuurlijk leuk om Super Mario 3 voor SNES bestellen? Meer informatie in deze blog.

Direct Super Mario 3 voor SNES kopen? Klik hier!

Dit product op AliExpress werd beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Het leuke is, Super Mario 3 voor SNES blijft hetzelfde spel als jaren geleden. Het verschil is dat dit product niet het origineel is, maar een namaak van AliExpressmet het complete spel. Het product kost ongeveer 17 euro en is daarmee veilig voor BTW en inklaringskosten. De kans dat dit product wordt onderschept is achter klein, omdat het om een oud spel gaat.

Meer over Super Mario 3 voor SNES? Klik hier!

Voor alle andere vragen kan jij natuurlijk contact met mij opnemen. Verder kan jij jouw reactie achterlaten. Door dat te doen kunnen ook andere mensen reageren. Samen met jouw reacties kunnen wij betere blogs gaan schrijven.

Kopers over Super Mario 3 voor SNES

Met 4,9 uit 5 sterren en geen cijfer lager 4 uit 5 sterren is dit product absoluut prima beoordeeld. Super Mario 3 voor SNES krijgt reacties als: “Spel ziet er goed uit”, “Mooi spel”, “Fantastisch” en diverse reacties zonder inhoudelijke beoordeling. Deze verkoper verkoopt tientallen andere spellen.

Alle reacties bekijken? Klik hier!

Dan zijn er natuurlijk nog de andere spellen. Bijvoorbeeld voor de N64, ook daarvoor zijn voor vergelijkbare prijzen spellen te koop. Eveneens beoordeeld met hoge cijfers. Volgens kopers speelt dit speelt dit spel net als Super Mario 3 voor SNES net als het origineel.

Lees de reacties ook zelf. Klik hier!

Dan kan ik deze blog weer afsluiten. Heb jij vragen over hoe een namaakspel werkt? Wil jij weten hoe snel jij het spel ontvangt? Of heb jij geen oude N64? Wij helpen jou hoe dan ook graag verder. Natuurlijk kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog.

Originally posted 2019-02-24 06:32:23.

Geef een reactie