E-luiquids te koop bij AliExpress!

e-luiquids

E-luiquids is de vulling van een elektronische sigaret. Deze worden voor zeer lage prijzen verkocht bij AliExpress. Deze blog gaat daar verder over.

Direct jouw e-luiquids kopen? Klik hier!

Alle soorten en maten zijn te koop. Het best verkocht product wordt door 689 kopers beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Dat voor een product wat overigens een mobiele accu is voor de elektronische sigaret zelf. De e-luiquids worden overigens vergelijkbaar beoordeeld. In het tweede deel van deze blog schrijf ik over de reacties die kopers geven. Het doel van deze blog is dat jij weet wat jij koopt. Lees daarom snel verder.

Alle soorten e-luiquids en producten bekijken? Klik hier!

Nu zijn er vast vragen. Bijvoorbeeld of de producten die hier verkocht worden ook passen in jouw elektronische sigaret. Hoewel ik jou daar niet direct antwoord op kan geven kan ik wel aan de informatie komen. Neem gerust contact met mij op, zodat ik voor jou op zoek kan gaan.

Kopers over de e-luiquids

Laat ik dan beginnen met het best verkochte product uit de categorie e-luiquids. Beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren met reacties als: “Fantastisch product”, “Super”, “Top” en “Snelle levering”. Dit komt overigens redelijk overeen met andere producten van deze verkoper die gemiddeld met 97,4% van alle verkopen met 5 uit 5 wordt beoordeeld.

Alle reacties zelf doornemen? Klik hier!

Ik kijk dan toch ook even naar een van de andere producten die erg goed is verkocht. Eveneens beoordeeld met 4,9 uit 5 sterren. Vergelijkbare woorden worden hier ook gebruikt. Klachten gaan over verkeerde verwachtingen, bijvoorbeeld dat de batterij maar een uur meegaat. Lees de reacties daarom goed door als jij e-luiquids of andere producten uit China gaat kopen.

Lees alle reacties zelf! Klik hier!

Mocht jij dan nog andere vragen hebben over het elektronisch roken of een van de producten die te koop zijn via de site? Laat het weten! Het makkelijkst is jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2019-02-25 06:11:16.

Geef een reactie