Retouradres AliExpress is niet de Jaap Edendreef!

retouradres

In deze blog wil ik nogmaals uitleggen dat het retouradres van AliExpress niet de Jaap Edendreef 26 in Utrecht is! Wij hebben weer iets ontvangen.

Direct het juiste retouradres vinden? Klik hier!

Het belangrijkste om te weten is dat het retouradres van AliExpress hoe dan ook in China is. Een pakketje terugsturen naar een postbus of woonadres in Nederland heeft absoluut geen zin. Jij krijgt het geld dan niet terug en kunt ook nergens meer aanspraak op maken. Dit is niet de eerste keer dat ik dit schrijf, het blijft mij dan ook verbazen dat mensen het toch blijven proberen.

Opzoek naar het juiste retouradres? Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over iets retour sturen of over wat wij doen als AliExpress Nederland, laat een bericht achter onder deze blog. Mijn doel is jou te voorzien van alle informatie die jij nodig hebt om de juiste acties te ondernemen.

Hoe werkt het retouradres?

Een zending wat naar mij wordt verstuurd beschouw ik als een cadeautje. Ik bewaar het wel eerst een week zodat het eventueel teruggestuurd kan worden. Mocht er een retouradres op staan stuur ik het hoe dan ook terug. Op brieven die in het pakket zitten reageer ik enkel via email.

Een klacht indienen bij AliExpress? Klik hier!

Dan wil ik even uitleggen dat het retouradres voor een zending naar China altijd aangetekend moet gebeuren. De kosten zijn zo ongeveer 25 euro. Voor de meeste producten van AliExpress heeft dat dus ook totaal geen zin. Wel kan het zinvol zijn om producten die goed werken te verkopen via bijvoorbeeld marktplaats.

Gewoon een retouradres opvragen? Klik hier!

Alle vragen die jij hebt over dit onderwerp zijn meer dan welkom. Laat die dan ook gewoon achter. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Ik kijk er naar uit om jouw vraag te beantwoorden. Heb jij een directe vraag? Neem contact met mij op.

Originally posted 2020-01-16 09:06:42.

Geef een reactie