Radar TV en waarom ik daar gezien wil worden?

radar tv

Wist jij dat Radar TV veel onderwerpen behandeld die niet relevant zijn voor de meeste mensen? AliExpress mag daar wel besproken worden!

Help jij mij om op Radar TV te komen? Klik hier!

In het tweede deel van de blog help ik jou door je te vertellen wat je kunt schrijven. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen. Door op televisie te komen kan ik meer mensen helpen om daadwerkelijk de service te krijgen die ze zouden moeten krijgen. Het is daarbij wel zo dat ik alleen kan helpen door te weten waar klachten vandaan komen.

Kijk hoe ik op Radar TV kan komen! Klik hier!

Uiteindelijk ben ik hier om jou te helpen. Door eindelijk eens uitleg te kunnen geven over de problemen en oplossingen kan ik jou ook heel erg goed helpen. Neem contact met mij op voor vragen die je direct wilt stellen.

Hoe kan je mij op Radar TV krijgen?

Om te beginnen, zorg dat je met een concrete klacht komt over AliExpress. Neem contact op met de redactie en zorg dat je de website VraagAlex.com noemt in jouw bericht. Zo weet de redactie ook van het bestaan van mijn website af en kunnen ze mij benaderen.

Zelf de Radar TV redactie bereiken? Klik hier!

Je kunt bijvoorbeeld iets schrijven als:

“Ik wacht nog altijd op geld terug van AliExpress en hoor dat veel mensen dit soort klachten hebben. Alexander van VraagAlex.com heeft mij geholpen om een geschil (dispute) te openen, waardoor er nu gelukkig wel beweging richting een oplossing zit.

Wellicht kunnen jullie mij ook helpen?”

Neem contact op met Radar TV! Klik hier!

Alles wat je wilt weten en vragen mag je ook vragen. Ik ben hier natuurlijk ook om jou te helpen. Laten we samenwerken en AliExpress klantvriendelijk krijgen. Ik kijk er naar uit om van je te horen.

Originally posted 2021-02-27 19:44:17.

Geef een reactie