Gratis reizen met de trein en bus

Gratis reizen

Voor wie een OV-chipkaart heeft zijn 3 gratis reizen met de trein per jaar eenvoudig te krijgen. De Nederlandse Spoorwegen wil daar niet over praten.

Direct gratis reizen? Klik hier!

Het systeem is echt heel eenvoudig. Wanneer jij namelijk niet uit-checkt met de OV-chipkaart kan jij eenvoudig saldo terug claimen. Dat kan maximaal 3 keer per jaar en komt dus bovenop eventuele vrij-reizen dagen. Het is ook niet iets wat NS adverteert en is overigens ook bij andere vervoerders mogelijk, alleen kan het dan 3 keer per half jaar! Het enige wat jij hoeft te doen is het beginpunt en eindpunt invullen als hetzelfde station.

Bekijk de mogelijkheid voor gratis reizen! Klik hier!

Nu is het zo dat ik weet dat hier vragen over zijn. Het heeft ook niets met AliExpress te maken, maar is wel een onderwerp wat ik graag wil benoemen. Zeker met de aankomende black friday aanbiedingen. Deze deals zijn veel beter dan wat de OV-bedrijven adverteren.

Meer over gratis reizen

Ik ben al ruim 10 jaar bezig met het kraken van de OV-chipkaart en het oplossen van problemen die daarmee te maken hebben. Er zijn televisieprogramma’s gemaakt over het onderwerp waar ik bij betrokken was. Helaas blijven de OV-bedrijven ervoor kiezen om problemen zelf op te lossen. Dat maakt gratis reizen binnen Nederland wel mogelijk.

Meer weten over wie ik ben? Klik hier!

Er zijn natuurlijk veel meer manieren die gratis reizen mogelijk maken. Het is mijn doel om dat aan heel Nederland kenbaar te maken. Daarom wil ik graag dat deze blog wordt gedeeld met heel Nederland.

Alles weten over wat ik verder doe? Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder deze blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen.

Originally posted 2019-11-27 08:32:00.

Geef een reactie