PPRO, is dat oplichting?

PPRO

Als je zoekt naar PPRO, dan krijgt jij mogelijk berichten te zien over oplichting, fraude en bedrog. Nu is dit bedrijf gelukkig wel betrouwbaar.

Toch iets bestellen en betalen via PPRO? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou duidelijk te maken dat PPRO geen oplichting is en dat AliExpress ook het beste met jou voor heeft. Uiteindelijk wordt AliExpress zelf helaas ook met enige regelmaat opgelicht. Toch heeft het bedrijf ervoor gekozen om de betaaldienst Klarna toe te staan. Ik heb het idee dat die dienst mogelijk gaat verdwijnen gezien de grote hoeveelheid klachten. Meer in het tweede deel van deze blog.

Bekijk de mogelijkheden van PPRO! Klik hier!

Voor alle vragen die jij hebt nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Alle berichten lees ik ook persoonlijk. Op dit manier kan ik jou op de beste en meest betrouwbare manier verder helpen.

Meer over PPRO

Feitelijk is PPRO gewoon een tussenpersoon die iDEAL betalingen faciliteert. Het bedrijf is in de EU gevestigd, waardoor het een stuk makkelijker is om transacties via iDEAL te faciliteren. Vanuit China is dat tot op heden nog onmogelijk voor AliExpress zelf. Wanneer jij de mogelijkheden bekijkt zie jij dat het ook mogelijk is om met een (gratis) prepaid Mastercard te betalen.

Bestel en betaal direct via iDEAL of PPRO! Klik hier!

Er zijn meer betaalopties. Zo kiezen sommige mensen zelfs voor Western Union. Dat is een betaalmethode die ik persoonlijk niet zo kiezen. Ik zou dan eerder kijken naar iDEAL en PPRO om de mogelijkheden te faciliteren.

Direct een bestelling plaatsen? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen om veilig online te kopen. De mogelijkheid om via iDEAL te betalen is een die goed past bij de Nederlandse koper. Nederland is een van de grootste markten van Nederland.

Originally posted 2019-07-30 08:22:12.

Geef een reactie