Gratis creditcard en betaal bij AliExpress!

gratis creditcard

Wil jij een gratis creditcard ontvangen zonder BKR? Dan kan jij veilig betalen bij AliExpress zonder alle nadelen van een lening. Alleen maar voordelen dus!

Vraag de gratis creditcard direct aan! Klik hier!

Dit is inderdaad even iets anders dan waar ik normaal over schrijf. Het gaat nu even niet over een product, klacht of service van AliExpress. De reden dat ik dit artikel schrijf is dat ik veel klachten zie over iDEAL betalingen en mensen dus wil helpen aan een betere manier van betalen zonder risico. Met dit product krijg jij geen rekening achteraf, je betaalt, net als met iDEAL vooraf maar weet wel zeker dat een bestelling goed gaat.

Direct een gratis creditcard aanvragen? Klik hier!

Laat ik even duidelijk zijn. Ik wil niet dat mensen in de schulden terecht komen. Daarom ondersteun ik Klarna en achteraf betalen ook niet. Wel help ik jou met een prepaid Mastercard. Feitelijk een debitcard, waarmee jij veilig kunt betalen.

Meer over de gratis creditcard

Helemaal gratis is het natuurlijk niet. Jij betaalt namelijk wel een paar cent aan kosten om geld over te maken. Ik kwam op de noodzaak voor dit product toen ik mensen opgelicht zag worden bij enkele creditcardbedrijven. Zelf heb ik 2500 euro creditcardschuld gehad, waar ik nu gelukkig wel vanaf ben.

Bestel jouw gratis creditcard nu online! Klik hier!

Ik heb zelf vandaag deze kaart aangevraagd en zal deze de komende dagen ergens ontvangen. Omdat ik zelf geen smartphone gebruik en dus ook geen app ga downloaden van een bank werkt dit erg goed. Deze gratis creditcard maakt het mogelijk om overal ter wereld te betalen tegen geringe transactiekosten.

Vraag de kaart direct aan! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt, laat gerust een reactie achter onder deze blog. Het is mijn doel om jou altijd optimaal te helpen.

Eén gedachte over “Gratis creditcard en betaal bij AliExpress!

  1. Natascha koerntjes Beantwoorden

    En hoeveel kost te kaart per maand meestal betaal je voor een creditcard maandelijks een bedrag

Geef een reactie