Camera handvat te koop bij AliExpress!

Camera handvat

Ik heb mij nooit beseft hoe handig een camera handvat kan zijn. Dat is, tot ik dit product zag wat AliExpress verkoopt. Goedkoop en met 8 beoordelingen.

Direct jouw camera handvat kopen? Klik hier!

Dit product krijgt een gemiddeld cijfer van 4,4 uit 5 sterren. Om precies te zijn, 1 koper die 1 uit 5 sterren geeft, 1 koper die 4 uit 5 sterren geeft en de overige 6 kopers die 5 uit 5 sterren geven. Ik heb dus niet de indruk dat het hier direct om een slecht product gaat, ondanks het lage cijfer. In het tweede deel van deze blog deel ik de reacties van de verschillende kopers. Zo kan jij ook beoordelen of dit een product voor jou is of niet.

Bestel jouw camera handvat online! Klik hier!

Voor verdere vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag jij ook direct contact met mij opnemen.

Kopers over het camera handvat

De klagende koper schrijft dat het hout na 1 week al geschuurd moest worden om glad te blijven. Dat is natuurlijk niet goed. Deze koper schrijft niet hoeveel het product gebruikt is. Ik kan daar zelf dus moeilijk verder over oordelen. Het betreft hier wel een Nederlandse koper.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

De koper die het 4 uit 5 sterren cijfer geeft schrijft niets inhoudelijks. Ik zal dan ook meteen verder gaan met de reacties van de meest positieve kopers. De enige inhoudelijke reactie is: “Verkoper is aan te bevelen”. De overige kopers laten enkel een cijfer achter. Er zijn wel foto’s van het camera handvat. Die illustreren het product beter dan de originele foto’s van de verkoper.

Bekijk alle reacties op het camera handvat zelf! Klik hier!

Met alle vragen, reacties en opmerkingen die jij nog hebt kan jij een reactie achterlaten onder deze blog.

Geef een reactie