PostNL problemen help ik graag mee!

PostNL problemen

Heb mij PostNL problemen? Helaas hoor ik steeds vaker dat pakketjes worden geleverd volgens de app, maar niet daadwerkelijk bij de klant zijn.

Heb jij PostNL problemen? Neem contact op!

Wat ik nodig heb zijn voorbeelden. Ik stuurde gister een oproep naar iedereen die mij ooit een WhatsApp heeft gestuurd. Daar kreeg ik al de nodige mooie voorbeelden van. Een fietshelm bijvoorbeeld die in de brievenbus zou zitten. Zelfs grotere spullen met de melding: “Shipment in letterbox”. Nu ben ik op zoek naar traceernummers van pakketjes die geleverd zouden zijn, maar niet daadwerkelijk bij jou. In het tweede deel deel ik wat ik precies zoek voor jou.

Meldt de PostNL problemen! Neem contact op!

Natuurlijk ben ik hier om al jouw vragen te beantwoorden. Wil jij gewoon iets bestellen bij AliExpress? Gebruik dan in ieder geval de AliExpressNederland.nl/bestel link. Door die link te gebruiken krijg ik een kleine vergoeding waardoor ik jou kan blijven helpen.

Welke PostNL problemen zoek ik?

Het is extreem belangrijk dat het adres in jouw account klopt. Juiste woonplaats is vooral belangrijk. Dat betekend jouw echte woonplaats, niet de gemeente. Mocht jouw woonplaats niet in het overzicht staan, kies dan ‘Other’ in de lijst met provincies. Als alles klopt en het product is volgens het postbedrijf geleverd, dan wil ik jouw verhaal graag meenemen in de PostNL problemen.

Zelf kijken hoe het met jouw pakket zit? Klik hier!

Mijn doel is jou duidelijkheid te geven. Wat ik daarom nodig heb zijn een paar gegevens, namelijk:

  • Het traceernummer.
  • Jouw postcode.
  • Jouw e-mailadres of telefoonnummer.

Stuur mij een email met als titel: PostNL problemen naar [email protected].

Kijk of jouw product geleverd zou zijn! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier ook om jou te helpen als het via de postbedrijven niet te volgen is. Wanneer jij een traceernummer hebt, deel het in de reacties. Verdere informatie ontvang ik graag per email.

Originally posted 2020-06-06 07:08:03.

Geef een reactie