Persoonlijk contact met een AliExpress medewerker

Persoonlijk contact

Wie persoonlijk contact zoekt met een AliExpress medewerker kan ver zoeken. Het is natuurlijk mogelijk om te bellen naar China of Eva te spreken.

Persoonlijk contact zien te krijgen? Klik hier!

AliExpress Nederland is een uit de hand gelopen hobby project van internet ondernemer Alexander van Dijl. Bekend van VraagAlex.nl (verkocht in 2018), AlexandervanDijl.nl (de meest effectieve budgettrainer) en vanuit diverse pers en media. Wil jij persoonlijk contact met mij om jouw situatie door te spreken? Jij bent welkom om een afspraak te maken. Stuur een WhatsApp bericht, dan plannen we een afspraak in op een plek waar het jou uitkomt.

Informatie over hoe jij mij kunt bereiken? Klik hier!

In het tweede deel van deze blog ga ik jou uitleggen hoe belangrijk het is om altijd de regels van AliExpress te volgen. Bijvoorbeeld het openen van een dispute of geschil. Mijn doel van deze blog is jou een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden.

Waarom is persoonlijk contact lastig?

Ten eerste zit AliExpress in China. Dat maakt het al erg lastig om langs te komen. Zelf werk ik overdag in Amsterdam, waar jij wel van harte welkom bent. Ik weet veel van AliExpress, maar ben er niet direct bij betrokken. Dat betekend dat ik jou advies kan geven, maar niet kan bemiddelen.

WhatsApp of email sturen? Klik hier!

Wil jij persoonlijk contact om jouw probleem te bespreken? De mogelijkheden zijn er absoluut! Liever telefonisch contact? Dat is iets waar ik op dit moment mee bezig ben. Het nieuwe telefoonnummer, gereserveerd voor AliExpress Nederland zal altijd bereikbaar zijn.

Persoonlijk contact via WhatsApp of email? Klik hier!

Voor alle vragen die jij snel beantwoord wilt hebben, een WhatsApp bericht is zo gestuurd en ook snel beantwoord. Ik beantwoord de berichten meestal in de avonduren en vroeg op de ochtend. Mijn doel is jou hoe dan ook zo goed mogelijk te helpen.

Originally posted 2019-05-19 20:46:10.

Geef een reactie