Renault Zoe faalt bij laadpalen in de winter!

Renault Zoe

Mijn vrouw en ik hebben een Renault Zoe. Niet gekocht bij AliExpress, maar tweedehands gekocht en ik wil problemen oplossen!

Direct zien wat er faalt aan de Renault Zoe? Klik hier!

Het enige wat ik nu aan het bedrijf vraag is om de auto op te halen en terug te brengen zodra het probleem definitief is opgelost. Vorige winter beginnen de klachten en stopte het grootste deel van de laadpalen met werken. Het bedrijf bood toen aan om langs te komen, maar als de laadpaal wel werkte kosten in rekening te brengen. Nu start ik met iedere week videos te uploaden van overal waar we de auto opladen.

Bekijk de problemen met Renault Zoe! Klik hier!

Vragen over de problemen en mogelijke oplossing zijn van harte welkom. Neem dus gewoon contact met mij op als je vragen hebt. Ik bundel alle berichten en verwijder deze natuurlijk direct zodra de problemen zijn opgelost.

Waarom de Renault Zoe problemen niet zijn opgelost

Het bedrijf blijft volhouden dat er niets te zien is in de laadgegevens bij het onderhoud. De laatste keer dat we de auto voor onderhoud naar de dealer hebben gebracht geloofde we nog dat het aan de laadpalen lag. Inmiddels weten we beter en is er 1 oplossing, het ophalen van de auto en het oplossen van het probleem. Accu huur betaal ik tot die tijd vanzelfsprekend niet.

Ook de Renault Zoe problemen zien? Klik hier!

Iedere vergelijkbare auto uit 2016 heeft vermoedelijk ook dit probleem. Ik begrijp werkelijk niet waarom het bedrijf dit probleem niet gewoon toegeeft en oplost.

Laten we de Renault Zoe problemen oplossen! Klik hier!

Ben jij eigenaar van een vergelijkbare auto, los het probleem dan ook voor jezelf op en neem contact op met de klantenservice. Zodra mijn probleem is opgelost zal ik natuurlijk de video┬┤s met problemen vervangen met oplossingen!

Originally posted 2022-01-30 06:04:42.

Geef een reactie