Pakketje blijft vastzitten, wat kan ik doen?

Pakketje blijft vastzitten

Wat doe jij als jouw pakketje blijft vastzitten? Ligt het aan het postbedrijf? Is er een fout gemaakt? Of is er toch een andere oorzaak? De oplossing hier!

Pakketje blijft vastzitten: Klik hier!

Kom jij via een traceernummer tegen dat jouw pakketje blijft vastzitten in China? Dan kan jij de verkoper vragen wat er aan de hand is. Hoewel deze vaak ook niet veel kan doen open jij daarmee wel de mogelijkheid naar een oplossing. Zit het in Nederland vast? Dan kan het mogelijk bij de douane liggen. Die mogen pakketjes tot wel 30 dagen vasthouden!

Traceernummer vinden? Klik hier!

Kan jij wat hulp gebruiken om dit probleem opgelost te krijgen? Laat het weten. Jij kunt eenvoudig en heel snel contact opnemen met mij. Ik ga jou dan persoonlijk verder helpen om een oplossing te vinden. Is een product 60 dagen of langer onderweg? Open dan een geschil (dispute), zodat jij jouw geld terug kunt krijgen en opnieuw kunt bestellen.

Andere redenen dat jouw pakketje blijft vastzitten

Het komt helaas ook voor dat mensen een verkeerd adres invullen. Bijvoorbeeld een verkeerde woonplaats (soms omdat het niet in de lijst voorkomt), of een huisnummer vergeten. Wanneer dit gebeurt ligt de fout natuurlijk niet bij de verkoper, maar kan de verkoper jou wel vaak helpen. 

Product opnieuw aan laten bieden bij een fout in het adres? Klik hier!

Kan jij jouw woonplaats niet invullen, ook daarvoor is een eenvoudige oplossing. Het invullen van de gemeente is geen goede oplossing. De enige oplossing is het kiezen voor “Overig” bij de provincie. Wanneer jij dat doet kan jij iedere woonplaats invoeren.

Iets bestellen bij AliExpress? Klik hier!

Heb jij dan nog tips of advies nodig? Bij AliExpress Nederland zijn wij hier voor jou. Ook wanneer een pakket blijft vastzitten help ik jou graag verder naar een oplossing. Houdt er wel rekening mee dat problemen na 75 dagen niet meer op te lossen zijn. Neem dus altijd voor die tijd contact op.

Originally posted 2018-12-16 07:35:34.

Geef een reactie