Originele Nike Air van AliExpress blijkt namaak!

originele Nike Air

Wie originele Nike Air denkt te kopen bij AliExpress komt bedrogen uit. In deze blog leg ik uit wat de risico’s zijn van het kopen van dergelijke producten.

Kijken naar de originele Nike Air? Klik hier!

Het doel voor deze blog is ervoor te zorgen dat jij niet koopt. De reden dat ik dat niet wil is dat jij strafbaar bent als jij een namaak merkproduct koopt. Daarmee kunnen de producten worden vernietigd en kan jij zelfs een boete krijgen die kan oplopen tot honderden euro’s. Als jij de producten niet ontvangt kan ik jou op basis van ethische gronden niet helpen.

Bekijk de originele Nike Air! Klik hier!

Natuurlijk ben jij ook altijd welkom om jouw vragen te stellen. Dat kan gewoon onder deze blog. Verder is het natuurlijk ook zo dat ik ga kijken naar de reacties van kopers. Wanneer dit soort schoenen slechts 4,6 uit 5 sterren krijgen als cijfer zegt het op zich al genoeg.

Kopers over de originele Nike Air

Ik herhaal het doel nog even. Koop deze producten niet, het zijn namaak schoenen. De eerste koper schrijft al extra kosten te hebben moeten betalen. Dat is nog een geluk, want dat ging maar om 20 euro BTW en inklaringskosten.

Zelf de reacties bekijken? Klik hier!

Ga ik naar de echte klachten kijken, dan zie ik bijvoorbeeld: “Nep schoenen”, “Niet origineel” en “Schoenen zijn veel kleiner dan verwacht”. Dat is even een eenvoudige samenvatting van deze originele Nike Air die dus gewoon echt namaak zijn.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook kan helpen. Mijn doel is jou een compleet beeld te geven. Waar het mij om gaat is dat jij gewoon exact weet wat jij koopt. Stel daarom ook jouw vragen onder deze blog.

Geef een reactie