Opgelicht door AliExpress, wat moet ik doen?

Opgelicht door AliExpressDe laatste tijd horen wij steeds vaker van kopers dat ze zijn opgelicht door AliExpress. Uiteindelijk blijkt het dan te gaan over een iDeal betaling, wat vrijwel onmogelijk te vervalsen is.

Zorgen dat jij niet wordt opgelicht door AliExpress? Klik hier!

De makkelijkste manier om oplichting te voorkomen is ervoor te zorgen dat jij altijd via betrouwbare sites bestelt. Via vraagalex.com/check weet jij altijd zeker dat jij de juiste versie van de AliExpress website (of app) voor je hebt. Daardoor zal jij niet worden opgelicht door AliExpress en raak jij niet onnodig geld kwijt.

Direct naar vraagalex.com/check gaan? Klik hier!

Twijfel jij om een aankoop te doen? Dat kan ik mij heel goed voorstellen. Er wordt zoveel negatiefs geschrevenover online aankopen dat jij soms onmogelijk kunt weten wat werkelijkheid is en wat niet. Dat is nu precies de reden dat ik AliExpressNederland heb opgericht. Via AliExpress Nederland kan jij eenvoudig contact opnemen om al jouw vragen te stellen. Gewoonin het Nederlands!

Reacties van mensen die zijn opgelicht door AliExpress

Gelukkig spreken wij betrekkelijk weinig mensen die daadwerkelijk zijn opgelicht door AliExpress. Wel spreken wij met enige regelmaat mensen die fouten hebben gemaakt. Bijvoorbeeld mensen die een huisnummer hebben weggelaten of een verkeerde woonplaats hebben geselecteerd.

Meer weten over de mogelijkheden? Klik hier!

Natuurlijk zijn er altijd mensen die nog met vragen blijven zitten, ook na het lezen van deze blog. Daarom bieden wij vanuit AliExpress Nederland 2 manieren om van je te laten horen. Zo kan jij nu contact opnemen via chat, email en WhatsApp (vanaf 2019 ook via telefoon), daarnaast kan jij jouw reactie achterlaten onder deze blog. Met jouw reactie help jij ook anderen verder die mogelijk dezelfde vraag hebben.

Zien wat er allemaal te koop is bij AliExpress? Klik hier!

Blijf jij toch nog met vragen zitten? Laat van je horen! Ik help jou graag verder!

Originally posted 2018-11-29 09:27:00.

3 gedachten over “Opgelicht door AliExpress, wat moet ik doen?

  1. Marleen Borst Beantwoorden

    Ik heb via facebook glitty pennen besteld. Ik ontving vandaag navullingen van glitty pennen waar ik dus niets mee kan. Retour adres is het bekende postbusnummer uit schiedam. Wat kan ik doen?

  2. A van de Moosdijk Beantwoorden

    Ik heb een bestelling geplaatst bij 1102322260 Lpo4 batterij 320 ah 16 st ik kreeg geen track informatie waarop ik een geschil opende , daarin geeft hij aan dat de bestelling onderweg is en moet afwachten waarop ik het geschil heb gesloten , maar even later zie ik dat de bestelling voltooit is , en ik heb niets ontvangen en kan ook geen geschil meer aangaan . als ik vragen stel bij de winkel dan krijg ik alleen een smili wat kan ik nog doen? als ik de wepshop open is er geen artikel in de winkel .

Geef een reactie