Nike schoenen bij AliExpress? Koop ze niet!

Nike schoenenDeze blog is bedoelt als waarschuwing. Veel mensen kopen Nike schoenen via AliExpress, die zijn vrijwel zeker namaak, dus koop ze niet!

Zien om welke Nike schoenen het gaat? Klik hier!

De reden dat ik deze waarschuwing schrijf is dat Nike schoenen niet via de officiële kanalen worden verkocht op de AliExpress website. Datzelfde geldt ook voor Adidas en andere grote merken. Zie jij een bekent merk zoals Rolex bijvoorbeeld? Dan weet jij ook dat het nep is. Het vervelende van de Nike schoenen is dat de prijs wel vergelijkbaar is met de prijs in Nederland.

Toch de Nike schoenen kopen? Klik hier!

Omdat het hier gaat om namaakproducten zijn er nog geen beoordelingen. De kans is ook klein dat deze gaan komen. Verkoop van namaakproducten zijn verboden. Ook bij AliExpress. Helaas duurt het wel tot enkele weken tot maanden voordat producten daadwerkelijk worden verwijderd.

Hoe kan ik beter aan Nike schoenen kopen?

Laat duidelijk zijn, je kunt vrijwel alles prima kopen via AliExpress. Pas echter wel uit dat jij geen producten koopt wat duidelijk als merk wordt aangeboden. Een merk kopen kan ook per ongeluk gaan, sommige producten zijn namaakmerken waar jij het niet van weet.

Zeker zijn van jouw aankoop? Lees de beoordelingen!

Dan nog een klein stukje meer over de Nike schoenen en waarom jij die beter niet kunt kopen. Het maakt niet uit wat voor merk erop staat. Als jij doelbewust een merk wilt kopen, dan is het onhandig om bij AliExpress te kopen. Merken als Michael Kors, Calvin Klein of Uggs zijn voorbeelden van.

Als voorbeeld schreef ik recent over een Roomba alternatief. Meer daarover hier.

Het gaat hier duidelijk om een alternatief. Dat is geen namaakmerk, maar een alternatief voor een merk. Ik zou graag van jou willen weten hoe jij de Nike schoenen hebt ervaren die jij via AliExpress hebt gekocht. Heb jij de producten ontvangen, heb jij het idee dat ze toch echt zijn? Laat jouw reactie onder deze blog.

Geef een reactie