Kraan gekocht bij AliExpress: Persoonlijke ervaring!

KraanGister kwam mijn kraan binnen. Gekocht bij AliExpress voor onder de 22 euro! Dus geen BTW en geen inklaringskosten! Daarover deze blog.

Zien wat ik heb gekocht? Klik hier!

Het gaat hier om een specifieke kraan als vervanging voor een kraan die ik al had. Het product wat ik had is gekocht bij een grote keukenspeciaalzaak en begon te lekken. Omdat ik deze keuken al ruim 10 jaar in huis heb was dat niet zo heel vreemd. Wat wel bijzonder is, de offerte. Min of meer hetzelfde product voor ruim 100 euro meer! Sterker nog, nu heb ik een complete kraan en kan ik dus de complete set vervangen.

Kijken of er voor jou ook iets tussen zit? Klik hier!

Natuurlijk deel ik in deze blog ook de beoordelingen van eerdere kopers. Mijn beoordeling staat daar inmiddels ook bij. Voor mij was de kwaliteit beter dan ik had verwacht en was de set nog completer ook! Ik heb gewoon onderdelen niet gebruikt!

Reacties van kopers op deze kraan

Laten we dan even kijken naar de reacties. Op dit moment slechts 1 reactie, die komt van mij. Ik heb 5 uit 5 sterren gegeven. In tegenstelling tot de kraan die ik had lekt deze niet. Dat is goed nieuws. Wat ook goed nieuws is, de prijs. Deze staat op het moment van schrijven van deze blog nog onder de 22 euro. Dat zal mogelijk niet lang meer duren.

Nog op tijd jouw kraan kopen? Klik hier!

Als ik dan kijk naar de offerte van de keukenwinkel. 120 euro ongeveer. Dat scheelt letterlijk 100 euro. Laat ik dan zeggen dat de AliExpress kraan meer dan 22 euro kost. Zelfs moet BTW en inklaringskosten daarbij komt de prijs nog flink veel lager uit dan de prijs die de keukenwinkel geeft. In beide gevallen dus een absoluut prima deal! Mijn doel van deze blog is meer mensen die een vergelijkbare keuken hebben over te laten gaan naar AliExpress voor de aankoop van onderdelen.

Geef een reactie