Fake Rolex kopen bij AliExpress, slim of niet?

Fake Rolex KopenEen fake Rolex kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Jij wilt waarschijnlijk de kwaliteit van een echte tegen de prijs van een nep-horloge.

Natuurlijk betaal jij wanneer jij denkt “Fake Rolex kopen!” veel minder dan bij een echte. Daar staat ook zeker een flink stuk kwaliteit tegenover. Bezoek vraagalex.com/check om te zien of jouw product echt is of juist niet. Merken als Adidas, Nike, Rolex en ook andere grote, bekende merken verkopen hun producten niet via de website van AliExpress. Een fake Rolex kopen via AliExpress is dus niet slim. In deze blog leg ik uit waarom het nog meer niet slim is.

Waarom is een fake Rolex kopen nog meer niet slim?

Wist jij dat het strafbaar is om bewust een namaak te kopen? Of je dat nu doet op een markt in Turkije, het strand in Spanje of ergens anders, het maakt niet uit. Jij blijft verantwoordelijk voor jouw aankopen. Is een prijs veel lager dan wat je mag verwachten, let dan heel goed op. Controleer de verkoper en vraag het ook vooral na. De boetes voor het kopen van namaak goederen kunnen flink oplopen.

Behalve dat, een fake Rolex kopen geeft niet dezelfde kwaliteit als een echte. Jij hoeft geen service van het bedrijf te verwachten en kunt ook zeker niet bij de winkel terecht voor vragen, opmerkingen of klachten?

Deze blog is bedoelt om jou te waarschuwen. Je kunt hele mooie horloges kopen bij AliExpress, maar zorg dat jij een fake Rolex kopen uit jouw hoofd haalt. Koop gewoon een ander mooi horloge. Houd er rekening mee dat het horloge geen jaren mee zal gaan en besef je dat je voor kwaliteit gewoon moet betalen.

Heb jij een namaakproduct gekocht bij AliExpress? Laat het weten! Neem contact op of stuur een email naar [email protected]. Jouw informatie helpt ons om anderen te waarschuwen.

Originally posted 2018-09-20 09:32:23.

Geef een reactie