Nep Nike Air Max te koop bij AliExpress!

Nep Nike Air Max

Wie nep Nike Air Max koopt bij AliExpress komt bedrogen uit. Niet alleen is de kwaliteit slecht, je kunt er zelfs een boete voor krijgen. Meer in deze blog.

Wil jij de nep Nike Air Max bekijken? Klik hier!

Deze blog is in zijn geheel bedoeld als waarschuwing. Ik wil dus absoluut niet dat jij dit product gaat kopen. Niet alleen omdat de BTW en inklaringskosten flink op kunnen lopen, jij doet ook iets tegen de ethiek regels in. Natuurlijk vertel ik jou daar graag meer over. Verder vertel ik jou ook hoe jij hulp kunt krijgen wanneer jij toch een illegale aankoop hebt gedaan.

Bekijk de nep Nike Air Max online! Klik hier!

Wanneer jij vragen hebt over dit onderwerp nodig ik jou van harte uit om een bericht te schrijven voor onder deze blog. Hoe meer jij vraagt, hoe beter ik jou kan helpen. Het is uiteindelijk mijn doel om jou compleet op de hoogte te brengen van alles wat jij koopt.

Kopers over de nep Nike Air Max

Dan schrijf ik ook maar even iets over de reacties van verschillende kopers. Zo krijg jij een compleet en eerlijk beeld over alle producten die verkocht worden. Mijn doel is daar ook gebruik van te maken en ook de complete reeks met namaak producten van de site af te krijgen.

Bekijk de reacties ook zelf! Klik hier!

Reacties zijn onder andere: “Nooit ontvangen”, “Niet origineel” en “Ze lijken op nep Nike Air Max”. Mijn doel voor al deze blogs is jou een compleet, duidelijk en eerlijk beeld te geven. Zo weet ik ook zeker dat dit soort producten uit eindelijk niet meer verkocht worden.

Verdere informatie nodig? Klik hier!

Natuurlijk hoop ik dat AliExpress zelf ook actie onderneemt om dit soort producten uit de handel te krijgen. Het is mijn doel om jou een compleet en duidelijk beeld te geven. Hoe meer jij wilt weten, hoe beter ik jou ook direct kan helpen. Mijn doel is alles wat illegaal is van de AliExpress website af te krijgen. Het maakt mij niet uit hoe het er staat.

Geef een reactie