Micro-USB oplaadkabel voor Samsung goedkoper dan bij Action!

Micro-USBBen jij op zoek naar een oplaadkabel? Gister kocht ik er een bij Action voor 1,29. Dezelfde kabel is beschikbaar via AliExpress voor nog geen 80 cent! Waarom zou jij een Micro-USB kabel nog in de winkel kopen? Bij Mediamarkt beginnen de prijzen bij zo’n 5 euro!

In deze blog bespreek ik de voordelen, maar ook de nadelen van het bestellen via AliExpress. Als jij vragen hebt ben ik hier natuurlijk om jou te helpen. De enige manier waarop ik deze blog kan schrijven is omdat mensen ervoor kiezen om de speciale link VanDijl.ga/ali naar de AliExpress website te gaan.

Aan het einde van deze blog vat ik een aantal veel voorkomende klachten samen zodat jij deze niet hoeft te maken. Heb jij toch een fout gemaakt? Dan lees jij ook hoe je deze kunt oplossen.

Wat zijn de nadelen van het bestellen van een Micro-USB kabel online?

Het grootste nadeel is de levertijd van de micro-usb kabel. Koop je bij Action of Mediamarkt, dan krijg je de kabel natuurlijk direct mee. Koop je bij AliExpress, dan kan de levertijd oplopen tot (maximaal) 60 dagen.

Daar komt ook meteen het probleem. Er zijn veel mensen die een huisnummer vergeten of de woonplaats onjuist invoeren omdat deze niet in de standaard lijst staan. In de blog “Verkeerd adres bij AliExpress, pakketje retour, wat nu!?” lees je exact wat je kunt doen bij een verkeerd adres.

Natuurlijk mag je ook altijd contact met mij opnemen om verdere vragen te stellen. Soms is de kwaliteit van een micro-usb kabel gekocht bij AliExpress wel iets lager dan die van (bijvoorbeeld) Mediamarkt. Het kwaliteitsverschil weegt wat mij betreft niet op tegen het prijsverschil.

Wat mij betreft koop ik dit soort dingen zoveel mogelijk bij AliExpress en zo min mogelijk bij de Nederlandse winkels.

Hoe denk jij hierover? Koop jij liever in Nederland of bespaar jij liever geld door in China te kopen? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie