Juist adres: Dispute openen binnen 75 dagen!

Juist adres

Heb jij een correct adres ingevuld en is het openen van een dispute niet mogelijk, dan is dit de blog om te lezen. Lees de complete blog door.

Een nieuwe bestelling met een juist adres plaatsen? Klik hier!

Ik wil graag even beginnen met het ophelderen van de definitie van een juist adres. Dat is namelijk wel van belang. Het betekend een juist adres. Klopt de woonplaats niet, dan is het geen juist adres. Om jouw woonplaats in te voeren kies je ‘Other’ bij de provincie. Dan kan jij iedere woonplaats invoeren. Het is van groot belang dat alles klopt voordat je het dispute opent.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Mijn doel voor iedere blog is de juiste informatie te verstrekken. Hoe jij ook op deze pagina bent gekomen, ik wil jou helpen. Er zijn heel veel mensen die via WhatsApp contact met mij op hebben genomen. Dat is ook een plek waar je aan informatie kunt komen.

Waarom is een juist adres belangrijk?

Een bedrijf als PostNL moet post bezorgen op basis van de opgegeven gegevens. Klopt een woonplaats niet of ontbreekt een huisnummer, dan zijn de gegevens niet compleet. Pakketjes kunnen dan gewoon teruggestuurd worden. Dat is ook niet tegen te houden. Het openen van een dispute is dan ook niet redelijk.

Open een dispute altijd binnen 75 dagen! Klik hier voor uitleg!

Mijn droom is jou te helpen. Ik wil dat jij een juist adres in het systeem hebt staan. Zo komen pakketjes altijd aan als jij een bestelling plaatst. Natuurlijk help ik ook wanneer mogelijk.

Gewoon een bestelling plaatsen? Klik hier!

Het is voor mij ook van groot belang dat jij het juiste adres gebruikt. Zolang jij dat doet zullen pakketjes ook gewoon aankomen. Gebruik geen gemeente, geen wijk, geen extra gegevens, gewoon enkel en alleen de woonplaats waar jij woont en het juiste huisnummer en de straatnaam.

Originally posted 2019-10-12 22:17:53.

2 gedachten over “Juist adres: Dispute openen binnen 75 dagen!

  1. Mandy van Lieshout Beantwoorden

    Die 60 dagen zijn voorbij dus ik zie graag me geld terug van mijn bestellingen bij aliexpress

Geef een reactie