Wat is het telefoonnummer van Aliexpress Nederland?

Telefoonnummer AliExpress NederlandVeel mensen vragen op deze site naar het telefoonnummer van AliExpress Nederland en van AliExpress Schiedam. Beide bestaan niet. In deze blog leg ik wel uit hoe jij de klantenservice wel kunt bereiken en hoe jij problemen op kunt lossen.

Heb jij direct een probleem? Klik hier om naar de klantenservice chat van AliExpress te gaan. Deze is in het Engels, een telefoonnummer is er helaas niet.

Kom jij er zelf met AliExpress niet uit? Via mijn eigen premium service voor AliExpress klanten help ik jou tegen een kleine bijdrage verder. De service is zelfs gratis voor mensen via via VRLX.ga/ali bestellen.

Nog steeds op zoek naar een telefoonnummer van AliExpress Nederland? Stop met zoeken! Het telefoonnummer bestaat niet!

Wat als ik echt een telefoonnummer van AliExpress Nederland wil?

Wil jij echt bellen? Bel dan met 010 200 6666, daar krijg je via een bandje te horen dat antwoord op al jouw vragen te vinden zijn op deze website en via de chat. Zelfs via dat telefoonnummer krijg jij geen AliExpress Nederland aan de telefoon. Wel krijg jij daar de informatie te horen om vrijwel ieder probleem opgelost te krijgen.

Vragen als:

Natuurlijk zijn er veel meer vragen en ook veel meer antwoorden. Spreek mij daarom gerust aan via de chat, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen. Alle tips en adviezen, alle standaardbrieven, feitelijk alles wat met AliExpress te maken heeft deel ik hier en deel ik gratis. Pas wanneer jij wil dat ik inlog op jouw account breng ik daar kosten voor in rekening.

De meest gemaakte fout tot nu is het weglaten van het huisnummer. Zonder huisnummer komt jouw pakketje niet aan. Om te controleren of jouw adres bij AliExpress klopt, klik hier. Jij kunt het adres daar natuurlijk ook meteen aanpassen.

Originally posted 2018-03-25 10:51:51.

3 gedachten over “Wat is het telefoonnummer van Aliexpress Nederland?

  1. C Essed Beantwoorden

    Hai ik heb een lamp gekocht, maar het werkt niet en een toilet houder is niet goed het sluit niet

  2. Grietje Beantwoorden

    Goedenavond heb mijn bestelling nog niet gekregen als ik het voor 2 januari niet had moest ik contact zoeken mvg Grietje

Geef een reactie