Inloggen met Facebook werkt niet bij AliExpress!

inloggen met FacebookWanneer inloggen met Facebook niet werkt bij AliExpress ervaren veel klanten direct een probleem. Gelukkig is er een oplossing, daarover deze blog.

Direct kijken of inloggen met Facebook nu wel werkt? Klik hier!

De oplossing bestaat uit een paar stappen. Allereerst ga jij naar vraagalex.com/check, dat is een link die wij bijhouden, speciaal voor het Nederlandse publiek. Via deze link kom je altijd op een pagina uit waar diensten als iDeal en inloggen met Facebook optimaal werkt. Toch problemen? Via vraagalex.com/check kan AliExpress Nederland jou verderhelpen in het Nederlands. Neem gewoon even contact met mij op.

Zien wat de actuele storingen zijn bij AliExpress? Klik hier!

Waarom werkt inloggen met Facebook al zo lang niet?

Helaas is de oplostijd van een probleem bij AliExpress erg lang. Wanneer wij vanuit AliExpress Nederland contact opnemen met AliExpress China kan het soms weken duren voordat wij een reactie horen. Heb jij zelf ooit contact gehad met de klantenservice, dan weet jij het soort (nietszeggende) antwoorden ook.

Kijken of jij wel iets voor elkaar kunt krijgen bij de klantenservice? Klik hier!

Dan de volgende stap. Lukt inloggen met Facebook niet, dan hebben we natuurlijk ook altijd een backup. Facebook is namelijk gekoppeld aan jouw gewone AliExpress account. Jij kunt dus altijd via vraagalex.com/check inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Weet jij deze niet meer of is jouw account geblokkeerd? Klik hier!

Gaat inloggen met Facebook ooit weer werken?

Facebook is een kleine sociale media in China. Het is dus relatief lastig om dit soort problemen op te lossen. Vanuit AliExpress Nederland kunnen wij helemaal niets op dit gebied, behalve adviseren in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord via vraagalex.com/check.

Natuurlijk zijn wij hier ook om jouw vragen te beantwoorden. Antwoord op jouw vragen krijg jij door contact op te nemen. Het snelst gaat dat via WhatsApp,maar het kan natuurlijk ook via email of een contactformulier.

 

Originally posted 2018-11-02 06:45:49.

Geef een reactie