AliExpress account geblokkeerd, wat nu?

AliExpress accountDagelijks spreek ik mensen wiens AliExpress account geblokkeerd is. Daarom deel ik via deze weg graag de oplossing. Een die mogelijk is via een PC of laptop en ook vaak werkt via een mobiele browser op een tablet.

Een AliExpress account wordt geblokkeerd omdat het systeem een “vreemde activiteit” opspoort. Dat kan heel veel oorzaken hebben. Zo kan een AliExpress account worden geblokkeerd wanneer er met regelmaat vanuit andere IP-adressen of locaties verbinding wordt gezocht.

De oplossing is relatief eenvoudig en kan (via de PC, laptop of tablet) door te gaan naar de website vraagalex.com/inloggen en daar in te loggen. Jij krijgt daar de foutmelding te zien en kunt jouw 06-nummer invoeren voor een verificatiecode. Met deze code wordt jouw AliExpress account weer geactiveerd en kan jij gewoon weer bestellen.

Nu zijn er ook situaties waarbij dit het probleem niet oplost, heb jij iets waarmee jij via deze instructies niet tot een oplossing komt, neem dan even contact met mij op, zodat ik jou persoonlijk verder kan helpen.

Waarom wordt een AliExpress account verder geblokkeerd?

Met grote regelmaat komt het voor dat iemand een dispute (ook wel geschil) opent zonder dat de verkoper daadwerkelijk iets verkeerd heeft gedaan. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld wanneer iemand een onvolledig of onjuist adres invoert en het pakketje niet aankomt. Dit is geen reden voor een geschil, omdat jij zelf de fout hebt veroorzaakt.

Verder gebeurt het helaas ook dat mensen heel erg boos worden omdat op andere vlakken fouten worden gemaakt. Zo hoor ik zeer regelmatig dat een AliExpress account is geblokkeerd nadat iemand maanden na het plaatsen van een bestelling tot de conclusie komt dat het product toch niet bevalt. Klanten worden dan verbaal agressief, waardoor het probleem niet wordt opgelost. Sterker nog, het probleem wordt alleen maar erger.

Heb jij nog andere vragen? Neem dan contact op met de AliExpress klantenservice.

Originally posted 2018-10-18 22:03:50.

Geef een reactie