IMEC afdeling inklaring zorgt voor extra kosten!

IMEC afdeling inklaring

IMEC afdeling inklaring staat voor de “International Mail and E-commerce Center” en is een noodzakelijk kwaad waar de hoge ‘inklaringskosten’ vandaan komen.

Waarom IMEC afdeling inklaring bestaat? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is duidelijkheid te geven van hoeveel extra kosten jij moet betalen wanneer jij voor hoge bedragen bestelt. Wat ik wil dat jij weet is dat jij bij een bestelling van 22 euro of meer in veel gevallen BTW en inklaringskosten betaalt. Wanneer jij hier rekening mee houdt weet jij ook wanneer jij iets wel of niet kunt betalen. Het is wel belangrijk om te weten dat de douane mag bepalen wat iets waard is.

Pas op met IMEC afdeling inklaring! Klik hier!

In het tweede deel van de blog leg ik uit hoe jij veilig kunt bestellen. Wanneer jij daarvan op de hoogte bent weet jij ook zeker dat jij de juiste producten koopt zonder krankzinnige extra kosten.

Problemen met IMEC afdeling inklaring

Laat ik dan beginnen met hoe jij veilig kunt kopen. Bestel hoe dan ook altijd voor 22 euro of minder. Hoe meer jij koopt, hoe beter jij op de hoogte gaat zijn van de kansen en mogelijkheden. Voor alles wat jij weet en doet is er altijd genoeg om nog te leren.

Direct jouw bestelling plaatsen? Klik hier!

Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Zorg dat jij onder de 22 euro blijft zodat jij nooit BTW en inklaringskosten hoeft te betalen. IMEC afdeling inklaring is er een waar jij gewoon echt niet mee te maken moet krijgen.

Plaats jouw bestelling online! Klik hier!

Voor de afronding van deze blog wil ik jou uitnodigen om mij aan te spreken. Iedere vraag, iedere reactie, ieder antwoord is absoluut meer dan welkom! Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan blijven ondersteunen. Het grootste doel is jou de informatie te geven.

Waarom bestaat IMEC afdeling inklaring?

Om jou geld afhandig te maken en om te controleren of de producten die jij hebt gekocht legaal zijn. Helaas wordt er op de AliExpress website nog al eens iets illegaal verkocht. Bijvoorbeeld namaak merkkleding of producten die met copyright zijn beschermt.

Wanneer jij gewoon normale producten koopt zonder een te hoge prijs is er niets aan de hand.

Is het wel veilig om vanuit China te kopen?

AliExpress

Wanneer jij je beseft dat veel spullen hoe dan ook al uit China komen geeft dat denk ik al antwoord op jouw vraag. Ja, het is veilig om vanuit China te kopen en jij kunt dat dus ook gewoon doen.

Waarom zit er niet gewoon BTW op de artikelen?

belasting is diefstal

Dat zou het leven wel heel makkelijk maken. Het wordt helaas niet gedaan omdat het land waar het product aankomt het land is waar de BTW betaalt moet worden.

Originally posted 2020-05-22 22:09:57.

Geef een reactie