Hoe Retourneer Je Een Product Bij AliExpress? Een Stap-Voor-Stap Gids

Hallo allemaal, Alexander hier. Ik wil graag een veelgestelde vraag over AliExpress beantwoorden, namelijk: “Hoe retourneer ik een product dat ik niet bevredigend vind?” Laten we dit samen doorlopen.

Stap 1: Inloggen op AliExpress Log in op uw AliExpress-account en ga naar ‘Mijn Bestellingen’. Zoek de specifieke bestelling die u wilt retourneren.

Stap 2: Contact opnemen met de Verkoper Voor de meeste retouren moet u eerst contact opnemen met de verkoper. Dit kunt u doen via de bestelpagina. Leg uit waarom u het product wilt retourneren.

Stap 3: Retourvoorwaarden Bekijk de retourvoorwaarden van de verkoper. Sommige verkopers vergoeden de verzendkosten, anderen niet.

Stap 4: Retouradres Vraag om het retouradres. Zorg ervoor dat u dit correct noteert om problemen met de verzending te voorkomen.

Stap 5: Verzending Stuur het product terug via een betrouwbare verzendservice. Bewaar het verzendbewijs voor het geval er problemen ontstaan.

Stap 6: Terugbetaling Zodra de verkoper het geretourneerde product ontvangt, zouden ze uw geld moeten terugstorten.

Extra Tip: Documenteer alles. Maak foto’s van het product voordat u het retourneert en bewaar alle communicatie met de verkoper.

Voor meer informatie of hulp kunt u altijd contact met mij opnemen via VraagAlex.com/contact. En voor toekomstige aankopen, bezoek VraagAlex.com/bestel.

Geef een reactie