Hoe Om te Gaan met een Verkeerd Bezorgadres bij AliExpress Bestellingen

Hallo iedereen, ik ben Alexander. Vandaag ga ik in op een veelvoorkomend probleem bij online winkelen, vooral bij bestellingen vanuit Chinese webwinkels zoals AliExpress: wat te doen als je een verkeerd bezorgadres hebt opgegeven.

Een van onze lezers heeft een bestelling geplaatst via AliExpress, maar realiseerde zich later dat het adres verkeerd was. Het pakket zou misschien teruggestuurd worden naar Schiedam. Hij vroeg of ik contact kon opnemen met PostNL om het adres te corrigeren.

Hier is wat je moet weten en doen in zo’n situatie:

  1. Contacteer de Verkoper Zo Snel Mogelijk: Als je merkt dat het adres verkeerd is, neem dan onmiddellijk contact op met de verkoper via AliExpress. In sommige gevallen kunnen zij het adres aanpassen als het pakket nog niet verzonden is.
  2. Wijzigen bij de Bezorgdienst: Als het pakket al onderweg is, probeer dan contact op te nemen met de bezorgdienst, in dit geval PostNL. Zij kunnen soms het bezorgadres wijzigen, maar dit is niet altijd gegarandeerd.
  3. Afhaalpunt als Alternatief: Stel voor om het pakket naar een afhaalpunt te laten sturen als het niet mogelijk is om het adres te wijzigen. Dit biedt een alternatieve oplossing.
  4. Houd de Trackinginformatie in de Gaten: Volg de trackinginformatie van je pakket nauwlettend. Als het teruggestuurd wordt naar de afzender, neem dan opnieuw contact op met de verkoper voor verdere stappen.
  5. Leer van de Ervaring: Gebruik dit als een leermoment om altijd je adres dubbel te controleren bij het plaatsen van een bestelling.

Voor meer hulp of vragen, voel je vrij om contact met mij op te nemen via vraagalex.com/contact. En onthoud, voor je volgende aankoop bij AliExpress, gebruik vraagalex.com/bestel om mij te ondersteunen.

Geef een reactie