Hoe je een AliExpress-account kunt aanmaken en beveiligen

strong lock locked padlock

AliExpress is een van de grootste online winkelplatforms ter wereld. Het biedt een breed scala aan producten tegen concurrerende prijzen, van kleding en accessoires tot elektronica en huishoudelijke apparaten. Om te winkelen op AliExpress moet je een account aanmaken. In dit artikel leer je hoe je een AliExpress-account kunt aanmaken en hoe je het kunt beveiligen.

Inhoudsopgave

 1. Wat is AliExpress?
 2. Waarom een AliExpress-account aanmaken?
 3. Stapsgewijze handleiding voor het aanmaken van een AliExpress-account
 4. Tips voor het beveiligen van je AliExpress-account
 5. Veelgestelde vragen (FAQs)
  1. Is het veilig om een AliExpress-account aan te maken?
  2. Is het nodig om persoonlijke informatie te verstrekken bij het aanmaken van een AliExpress-account?
  3. Hoe kan ik mijn AliExpress-account verwijderen?
  4. Wat moet ik doen als mijn AliExpress-account is gehackt?
  5. Kan ik mijn AliExpress-account herstellen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Wat is AliExpress?

AliExpress is een online winkelplatform dat eigendom is van de Alibaba Group. Het biedt een breed scala aan producten tegen betaalbare prijzen en heeft verkopers over de hele wereld. AliExpress heeft een uitgebreid beoordelingssysteem voor verkopers en hun producten, waardoor het gemakkelijk is om betrouwbare verkopers te vinden en te kopen met vertrouwen.

Waarom een AliExpress-account aanmaken?

Er zijn verschillende redenen waarom je een AliExpress-account zou moeten aanmaken:

 1. Eenvoudiger winkelen: Met een AliExpress-account kun je gemakkelijk producten zoeken en kopen, en heb je toegang tot exclusieve aanbiedingen en kortingscodes.
 2. Trackinginformatie: Met een AliExpress-account kun je je bestellingen volgen en ontvang je automatisch updates over de verzending en levering.
 3. Beoordelingen: Met een AliExpress-account kun je beoordelingen achterlaten over verkopers en hun producten, waardoor het gemakkelijker wordt om betrouwbare verkopers te vinden en te kopen met vertrouwen.

Stapsgewijze handleiding voor het aanmaken van een AliExpress-account

Volg deze eenvoudige stappen om een AliExpress-account aan te maken:

 1. Ga naar de website van AliExpress en klik op “Aanmelden” in de rechterbovenhoek.
 2. Selecteer “Aanmelden” als je nog geen AliExpress-account hebt.
 3. Voer je e-mailadres in en kies een wachtwoord.
 4. Klik op “Aanmelden”.
 5. Volg de instructies om je accountgegevens aan te vullen, zoals je naam en adres.

Tips voor het beveiligen van je AliExpress-account

Als je eenmaal een AliExpress-account hebt aangemaakt, is het belangrijk om het te beveiligen. Hier zijn enkele tips om je AliExpress-account te beveiligen:

 1. Kies een sterk wachtwoord: Kies een wachtwoord dat bestaat uit minstens acht tekens, met een combinatie van letters, cijfers en symbolen.
 2. Gebruik tweefactorauthenticatie: Schakel tweefactorauthenticatie in voor extra beveiliging. Dit betekent dat je een extra code moet invoeren om toegang te krijgen tot je account.
 3. Controleer regelmatig je accountactiviteit: Controleer regelmatig je accountactiviteit en meld verdachte activiteiten onmiddellijk bij AliExpress.
 4. Houd je persoonlijke informatie privé: Deel nooit je wachtwoord of persoonlijke informatie met anderen.
 5. Update je beveiligingssoftware: Zorg ervoor dat je antivirussoftware en andere beveiligingssoftware up-to-date zijn om te voorkomen dat hackers toegang krijgen tot je account.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Is het veilig om een AliExpress-account aan te maken?

Ja, het is over het algemeen veilig om een AliExpress-account aan te maken. Zorg er wel voor dat je een sterk wachtwoord kiest en tweefactorauthenticatie inschakelt voor extra beveiliging.

2. Is het nodig om persoonlijke informatie te verstrekken bij het aanmaken van een AliExpress-account?

Ja, je moet persoonlijke informatie verstrekken bij het aanmaken van een AliExpress-account, zoals je naam, adres en betalingsgegevens. Zorg ervoor dat je deze informatie veilig en privé houdt.

3. Hoe kan ik mijn AliExpress-account verwijderen?

Je kunt je AliExpress-account verwijderen door contact op te nemen met de klantenservice van AliExpress. Zij kunnen je helpen bij het verwijderen van je account en het verwijderen van je persoonlijke informatie.

4. Wat moet ik doen als mijn AliExpress-account is gehackt?

Als je vermoedt dat je AliExpress-account is gehackt, verander dan onmiddellijk je wachtwoord en schakel tweefactorauthenticatie in. Neem contact op met AliExpress om hen op de hoogte te stellen van de hack en volg hun instructies om je account te beveiligen.

5. Kan ik mijn AliExpress-account herstellen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Ja, als je je wachtwoord bent vergeten, kun je je AliExpress-account herstellen door op “Wachtwoord vergeten?” te klikken en de instructies te volgen om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Originally posted 2023-03-19 08:44:55.

Geef een reactie