Hangmat met muggennet: Vandaag gekocht op AliExpress

Hangmat AliExpressVandaag kwam ik weer een bijzonder product tegen, gekocht via AliExpress. Een ideale hangmat met muggennet. Zo kan je buiten in de hangmat liggen zonder last te hebben van muggen!

Wil jij ook zo’n hangmat bestellen? Klik hier!

Het grappige van deze hangmat is dat deze ruim onder de 20 euro kost! Een vergelijkbare hangmat gekocht via Bol.com kost al ruim het dubbele, en daar zit de hangmat nog niet eens bij!

Verzendkosten bij AliExpress zijn (ook bij bestellingen) onder de 20 euro helemaal gratis.

Wat is de levertijd van deze hangmat?

Natuurlijk zijn er nadelen voor het plaatsen van een bestelling via AliExpress. De levertijd van deze hangmat is maximaal 60 dagen. Veelal is het er wel een stuk sneller, maar wees niet verrast als je 30 dagen moet wachten voordat het product in huis is.

Voor de exacte levertijd, klik hier

Een bestelling volgen is ook eenvoudig te doen. In de blog over tracking schrijf ik hoe jij iedere bestelling kunt volgen. Sommige producten komen (ondanks een traceercode) via de reguliere post en kunnen dus niet via PostNL worden gevolgd. Er zijn altijd uitzonderingen.

Komt een bestelling niet binnen de genoemde 60 dagen aan? Dan kan je in deze blog lezen wat jij kunt doen als vervolgstap. Simpelweg geeft AliExpress jou 60 dagen de tijd hiervoor. Daarna wordt een product gemeld als “afgeleverd” en heb je nog 15 dagen (iets meer dan 2 weken) de tijd om alsnog het dispute / geschil te openen.

Kom jij er ondanks de tips niet uit? Neem dan contact met mij op. Ik help jou graag verder via chat, WhatsApp of email. Mogelijkheden genoeg. Via de telefoon kan ik jou helaas niet verder helpen met vragen over AliExpress.

Tot slot, koop nooit spontaan spullen. Zet producten op de “Wish List” en kijk na 2 weken nog eens of je het product echt wilt hebben. 

Heb jij nog tips om te besparen? Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Geef een reactie