AliExpress komt weer met en Global Shopping Day!

AliExpress komt ieder jaar op 11 november met een Global Shopping Day! Tijdens deze dag en de dagen vooruitlopend op die dag komen AliExpress verkopers met kortingen oplopend tot 80% op verschillende artikelen!

Wil jij direct de huidige kortingen bekijken? Klik hier!

Het grootste voordeel van Global Shopping Day is niet eens de extreem hoge kortingen! Tijdens de Global Shopping Day van AliExpress worden producten ook nog eens sneller geleverd omdat meer Nederlanders zullen gaan bestellen. Hoe meer mensen bestellen, hoe sneller de containers vol zitten en hoe sneller deze worden verstuurd.

Wat zijn de risico’s van een bestelling bij AliExpress?

Global Shopping Day

Natuurlijk bestel je niet vanuit Nederland. Bestellen vanuit een land buiten Europa levert andere rechten. Hierdoor kan het voorkomen dat een product niet volledig is wat jij had verwacht. Bij AliExpress kan jij een zogenaamd “Dispute” binnen 60 dagen na bestelling en binnan 15 dagen na ontvangst van het product.

Met het openen van een “Dispute” heeft de verkoper eerst de kans om het probleem op te lossen, vervolgens gaat AliExpress zich er zelf mee bemoeien.

Wie iets besteld met een waarde van 22 euro of meer loopt het risico op extra kosten. Deze extra kosten zijn BTW en inklaringskosten via de douane. Deze kosten kunnen flink oplopen. Bij relatief wat lagere bedragen kan het de prijs van een product zomaar eens verdubbelen.

Wat voor kortingen krijg je tijdens Global Shopping Day?

De kortingen tijdens de Global Shopping Day kunnen oplopen tot 70%! Veel mensen kiezen er daarom ook voor om te wachten met bestellen. Wanneer jij gebruikmaakt van de speciale link, vandijl.ga/ali kan jij ook jouw verlanglijstje opslaan.

Groot voordeel van vandijl.ga/ali is dat wij een kleine vergoeding krijgen voor iedere bestelling. Daarmee kunnen wij deze blogs en service in de Nederlandse taal blijven uitvoeren.

Wij willen graag van jouw weten wat jouw ervaring met AliExpress is. Laat jouw reactie achter onder dit bericht en deel jouw ervaring.

Meer weten over Alexander van Dijl International? Klik hier!

Originally posted 2017-11-02 08:56:56.

Geef een reactie