Gesponsorde blog plaatsen op AliExpress Nederland

gesponsorde blog

Met een groeiende vraag naar het plaatsen van een gesponsorde blog schrijf ik daar ook maar even over. Ik heb er nu namelijk een vaste prijs voor.

Direct een gesponsorde blog plaatsen? Klik hier!

Het doel is jou duidelijkheid te bieden en een mogelijkheid te geven om zelf ook beter gevonden te worden via Google en andere zoekmachines. Het voordeel van dit soort advertenties is:

  • De advertentie blijft online staan (minimaal 2 jaar).
  • Na goedkeuring zal Google de advertentie binnen 2 dagen opnemen.
  • Alle links zijn gewone: ‘dofollow’ links.
  • Geen kosten per verkoop, enkel een eenmalig bedrag per bericht.

De prijs voor een gesponsorde blog is 250 euro. Dat is inclusief BTW. Reclamebureau’s ontvangen een commissie van 70 euro (inclusief BTW) voor iedere verkochte gesponsorde blog.

Praten over de mogelijkheden? Klik hier!

Met deze manier van adverteren hoop ik ook een tweede ding te bereiken. Mijn verwachting is dat ik op meer idee├źn kom om deze website nog verder te laten groeien. Met de groei liften jouw teksten natuurlijk ook mee.

Waarom een gesponsorde blog

Mijn vorige website heeft ruim 10 jaar gedraaid. Hoewel ik er na zo’n 7 jaar wel redelijk klaar mee was ben ik door blijven gaan. Dat wil ik hier ook. Alleen wil ik hier meer gaan kijken naar de mogelijkheden om te groeien.

Praat over de mogelijkheden! Klik hier!

Werk jij voor een reclamebureau en wil jij onze deal aanbieden aan jouw klanten? Jij krijgt van ons een login zodat je ook zelf de teksten kunt plaatsen. Het enige wat ik vraag is dat je na plaatsing van een gesponsorde blog de betaling (met inhouding van de commissie) overmaakt naar onze bankrekening.

Meer weten over de gesponsorde blog? Klik hier!

Het doel blijft jou te helpen. Alle vragen zijn dan ook absoluut meer dan welkom. Ik wil jou helpen door altijd de informatie te verstrekken. Is er iets wat jij wilt weten, of wil jij adverteren op een van mijn kleinere websites? Laat het weten door een reactie achter te laten onder deze blog. Download ook mijn boek om te zien hoe ik te werk ga.

Originally posted 2020-12-21 01:52:24.

Geef een reactie