Bluetooth luidspreker te koop bij AliExpress

Bluetooth luidsprekerEen bluetooth luidspreker maakt het mogelijk om draadloos naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld via een mobiele telefoon of laptop.

De Bluetooth luidspreker via AliExpress zien? Klik hier!

Het leuke is dat jij jouw telefoon tijdens het gebruik van deze bluetooth luidspreker gewoon kunt blijven gebruiken. De muziek speelt gewoon door. Je kunt het zelfs zo instellen dat je niet wordt gestoord door telefoongesprekken of WhatsApp berichten.

Meer weten over dit product? Klik hier!

Met ruim 6000 bestellingen, 92% 5 uit 5 sterren en slechts 1% lager dan 4 sterren verwacht ik van dit apparaat een uitstekende kwaliteit. Heb jij daar vragen over of wil jij meer weten? Neem gerust contact op.

Hoe zit het met garantie op deze bluetooth luidspreker?

Nou, die is er niet echt. Net als alles bij AliExpress heb je ook bij deze bluetooth luidspreker niet de Europese garantie zoals die geldt bij een aankoop bij een “normale” webwinkel. Toch kan het de moeite zijn om de bluetooth luidspreker hier te kopen, omdat de prijs zo extreem veel lager is dan in Nederland.

Gaat er toch iets mis, koop dan gewoon een nieuwe, jij bent dan nog minder geld kwijt dan door 1 met garantie te kopen in Nederland. Kijk en vergelijk natuurlijk wel altijd goed.

Meer weten over de garantie? Klik hier!

Wat zijn de verzendkosten van deze bluetooth luidspreker?

Verzendkosten zijn gratis. Dat klinkt vreemd, omdat het product natuurlijk wel vanuit China moet komen. Het grote verschil is dat de werkelijke verzendkosten vanuit China al veel lager zijn dan die vanuit Nederland. Daarom bieden de meeste verkopers gratis verzending aan.

Te lezen aan de reviews van diverse kopers is de kwaliteit van het product uitstekend en is  veelal binnen enkele weken al in huis.

Heb jij een product waarvan jij wil dat ik er een beoordeling over schrijf? Heb jij wellicht deze bluetooth luidspreker gekocht en wil jij daar iets over kwijt? Voel je vrij om jouw reactie achter te laten onder dit bericht.

Originally posted 2018-10-12 09:08:51.

Geef een reactie