Geld terugkrijgen van AliExpress!

geld terugkrijgen van AliExpress

Wil jij geld terugkrijgen van AliExpress? Lees deze blog. Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk, maar lang niet altijd. Meer later in de blog.

Vragen over geld terugkrijgen van AliExpress? Neem contact op met de klantenservice!

Vanuit deze blog geef ik jou wat uitleg over waarom mensen een poging doen om bestellingen te annuleren. Ook wat er verder mis gaat waardoor geld terugkrijgen van AliExpress een logische oplossing lijkt. Nu zijn er mensen die blijven wachten. Dat is wel het meest onverstandige wat jij kunt doen. Jij hebt altijd maximaal 75 dagen om een dispute (geschil) op te starten. Daarna ben jij simpelweg te laat en is niets meer mogelijk.

Meer weten over geld terugkrijgen van AliExpress? Klik hier!

Voor alle andere onderwerpen en voor Nederlandstalige ondersteuning kan jij altijd contact met mij opnemen. Ik help jou graag verder binnen de mogelijkheden die ik heb. Alle vragen zijn welkom, waar mogelijk geef ik antwoord.

Waarom willen mensen geld terugkrijgen van AliExpress?

De meest voorkomende reden dat mensen geld terugkrijgen van AliExpress is een niet geleverde bestelling. Dit komt voor om verschillende redenen. Onder andere zijn er mensen die een verkeerd adres hebben opgegeven. Daarnaast zijn er mensen die om andere redenen iets niet ontvangen. Over het algemeen staat het aankoopbedrag binnen 2 tot 3 weken weer terug op jouw rekening.

Meer weten over dit onderwerk? Neem contact op!

Dan zijn er ook mensen die iets hebben gekocht en het product toch niet willen ontvangen. Hoewel annuleren geen recht is, behoort het in veel gevallen wel tot de mogelijkheden. Via deze link kan jij in de meeste gevallen een bestelling nog annuleren. De verkoper moet het wel goedkeuren, waarna geld terugkrijgen van AliExpress automatisch verloopt.

Meer informatie over geld terugkrijgen van AliExpress? Neem contact op!

Jij kunt natuurlijk jouw reactie ook achterlaten onder deze blog. Door dat te doen kunnen ook andere kopers zien of het wel of niet lukt. Hoe meer mensen reageren, hoe beter wij dit bedrijf naar hoge kwaliteit en service kunnen krijgen.

Originally posted 2019-02-20 09:38:02.

2 gedachten over “Geld terugkrijgen van AliExpress!

  1. Edi Beantwoorden

    beter niet kopen deze kopen via ali express. Er zijn geen klan vriendelijk en geen opsolen voor problemen

    • Hippolyte dorethy Beantwoorden

      Ik son in France en ik hep op 23 avril me palet onvangen. Maar cet is niet goed en ik sur het op die adresse op die paket H-102948 3109 AB schiedan From Fo96 NETHERLANDS en 28 kom het in NETHERLANDS aan zij die poste in France en die verkopper van die notebook zij heef het nog niet. Hoe kan dat.kan je me die email geeven.AUB

Geef een reactie