Farko verkoopt AliExpress producten!

Farko

Vandaag kwam ik via een Facebook advertentie op de website van Farko uit. Een website die een anti 5G ketting verkoopt voor bijna 30 euro!

Direct het Farko product bij AliExpress kopen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen eerlijke producten te vinden en alleen nog te kopen bij de beste online winkels. Wanneer ik naar Farko ga kijken is het duidelijk geen eerlijke winkel. Het doet alsof producten zijn afgeprijsd van bijna 40 euro voor bijna 30 euro. Natuurlijk neem ik ook zelf even contact op met de eigenaar van deze website in de hoop dat ze stoppen met deze oneerlijke manier van handelen.

Bestel niet bij Farko maar koop direct! Klik hier!

Natuurlijk zullen er mensen zijn die dit product al wel hebben gekocht. Dat is jammer en helpt jou absoluut niet. Want je geeft feitelijk 25 euro extra uit om een AliExpress te kopen. Dat noem ik persoonlijk oplichting.

Waarom doet Farko dit?

Een bedrijf doet dit met slechts 1 motivatie. Dat is geld verdienen. Service krijg je er niet voor. Sterker nog, het bedrijf heeft niet eens een telefoonnummer. De reden is simpel. Zodra jij 29,95 betaalt hebt plaatst het bedrijf de bestelling bij AliExpress voor 3,87 en houd het de winst zelf vast.

Kijken naar het originele product van Farko? Klik hier!

Ik ben absoluut geen voorstander van deze manier van werken. De reden is dat jij als klant ook zelf het product voor de lagere prijs kunt kopen. Er zit ook letterlijk geen verschil tussen. Beide pakketjes komen direct bij AliExpress vandaan. Of je nu bij Farko koopt of bij AliExpress.

Bekijk het Farko product! Klik hier!

Daar wil ik het voor deze blog bij laten. Ik ga de link doorsturen naar het bedrijf in de hoop dat ik een reactie krijg. Mocht het zo zijn dat die komt zal ik die natuurlijk ook plaatsen.

Originally posted 2020-07-25 10:07:23.

Geef een reactie