Extentions te koop bij AliExpress

ExtentionsBen jij op zoek naar nieuwe extentions? AliExpress is de plek. Gister weer zijn er in ieder geval 3 setjes gekocht via AliExpress Nederland.

Direct jouw extentions kopen? Klik hier!

Goede extentions zijn (zo lees ik uit de 88 reacties) dat dit product van prima kwaliteit is. Daarover natuurlijk meer in deze blog. Omdat ik vaker heb geschreven over haar en bijvoorbeeld ook pruiken heb beoordeeld, eerst even een korte introductie hierover.

Direct zien wat extentions bij AliExpress kosten? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een vergelijkbaar product? Een ander product? Of zelfs een goedkoper product? Alles is mogelijk! Neem gewoon even contact met mij op, zodat ik jou kan helpen. Natuurlijk kan jij ook gebruikmaken van de nieuwe personal shopper service.

Kopers over de extentions

Met 88 stemmen en 228 bestellingen, verschillende lengtes en kleuren is er heel veel om te beoordelen. Ik ga beoordelingen bekijken uit de bezoekers die een positieve beoordelingen schrijven. Daarbij schrijf ik ook over een paar bezoekers die een negatieve beoordeling schrijven.

Wil jij alle beoordelingen lezen? Klik hier

Een paar positieve beoordelingen, bijvoorbeeld: “Het haar is gezond”, “Binnen 2 weken bezorgd”, “Goed haar” en “Goed uitziend haar”. Alles positief en in ieder geval snel geleverd, dat is iets waar sommige verkopers veel klachten over bezorgen.

Zien wat de extentions kosten? Klik hier!

Dan zijn er natuurlijk ook nog verschillende kleuren en lengtes. Omdat er zo mega veel mogelijk is kan ik in deze blog niet alles beoordelen. Wil jij meer weten? Laat jouw reactie gerust weten. Dan even over de reacties van minder positieve bezoekers.

Wil jij de reacties zelf lezen? Klik hier!

Iemand die over een langere periode hetzelfde haar meerdere keren heeft besteld geeft aan dat de kwaliteit verschilt. Dat lijkt mij persoonlijk logisch, het gaat natuurlijk wel om natuurlijk haar. Het is geen synthetische rommel. De andere reactie is in het Russisch, dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Originally posted 2018-11-26 07:08:33.

Geef een reactie