Pruik kopen doe je bij AliExpress!

Dagelijks bekijk ik bijzondere producten die worden verkocht op de AliExpress website. Vandaag kwam ik ook weer iets bijzonders tegen, namelijk een pruik. Deze bijvoorbeeld werd verkocht via de website. Verder werd ook deze via de website gekocht.

Natuurlijk weet ik de kwaliteit niet en weet ik ook niet hoe de prijs is in vergelijking met een pruik in Nederland, dus deed ik even een zoektocht voor het kopen van een pruik. Daar blijkt nogal wat verschil in te zitten. De ene komt van marktplaats en kost 50 euro, de ander is nieuw en kost 500 euro.

Zou ik een pruik kopen via AliExpress? Ik denk het niet. Ik hoop (en verwacht) ook niet dat ik er een nodig ga hebben.

Waarom zou je juist wel een pruik moeten kopen bij AliExpress?

pruik van AliExpressOver het algemeen betaal je bij deze website veel minder voor producten dan door ze direct in Nederland te kopen.

Door via AliExpress jouw pruik te kopen bestaat de kans wel dat de kwaliteit niet is wat jij verwacht. Dit heeft als gevolg dat je met een (dure) pruik zit waar je later niets mee kunt.

Het is natuurlijk het proberen waard, maar ik zou het persoonlijk toch niet doen. Wel zou ik kijken naar mogelijkheden om wat te besparen en ook zeker geen honderden euro’s uitgeven aan dit soort producten.

Extra kosten bij AliExpress

Een bijkomend risico zijn de extra kosten die je bij AliExpress soms moet betalen. Lees daarom ook de blog over inklaringskosten en BTW om te leren hoe je deze kunt voorkomen.

Mijn tip voor iedere bestelling, blijf bij bedragen onder de 22 euro of ga daar ver overheen. De extra kosten lopen flink op, zeker bij een lager bedrag. Alleen de inklaringskosten zijn al rond de 15 euro, daar komt dan de BTW nog bij.

Liever eerst even in gesprek komen? Neem gerust contact op.

Originally posted 2018-02-26 05:54:11.

Geef een reactie