Drugs en medicijnen, zijn die wel goed voor je?

drugs

Dagelijks hoor ik over mensen die aan de drugs zitten. Verslavingen aan illegale producten, of erger. Verslavingen aan wat de psychiatrie voorschrijft!

Direct zien wat de gevolgen van drugs zijn? Klik hier!

Om redenen die later in deze blog duidelijk zullen worden ga ik de psychiatrie niet al te veel aanvallen in deze blog. Dat zal ik later vast nog wel doen, maar ik wil het hier even hebben over drugs in zijn algemeenheid. Heb jij enig idee wat pillen kunnen doen voor jou en jouw kinderen? Weet jij dat er ook echt effectieve manieren zijn om er volledig en voor altijd vanaf te komen?

Bekijk de mogelijkheden voor drugs preventie! Klik hier!

Reden dat ik deze blog schrijf is dat ik iedereen een leven gun. In Nederland hebben we gelukkig een stuk vrijheid wat China niet kent. We hebben hier nog een beetje recht op privacy en leven. Meer volgt in het tweede deel van de blog. Heb jij vragen, neem gerust contact met mij op.

Waarom neemt drugs gebruik toe?

De reden dat steeds meer mensen naar drugs grijpen is omdat we als mensheid steeds verder van onszelf vandaan staan. Reden dat ik voorzichtig ben met wat ik schrijf over de psychiatrie is dat het mogelijk de grootste bron van problemen is.

Weten wat de psychiatrie heeft gedaan? Klik hier!

Mijn doel is iedereen van de drugs af te krijgen. Of het nu iets is wat jou zou moeten helpen of juist niet. Mijn doel is jou een goed en veilig leven te geven.

Bekijk de gevolgen van drugs gebruik! Klik hier!

Voor alle vragen die jij over dit onderwerp hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Het grootste doel blijft jouw leven te verbeteren. Laten we in ieder geval ergens beginnen.

Originally posted 2020-01-27 11:49:33.

Geef een reactie