Cyber Monday deals bij AliExpress!

Cyber Monday DelasDe maandag na de black friday sale is het tijd voor de Cyber Monday deals! Tijdens deze uitverkoop gaan vooral de prijzen van gadgets flink omlaag!

Direct zien welke gadgets worden afgeprijsd? Klik hier!

Voor mij zijn de Cyber Monday deals eigenlijk veel leuker dan de black friday sale. Waarom? Omdat ik zelf toch ook wel een beetje nerd ben diep van binnen. Ik heb veel gadgets en verwacht nog veel meer gadgets te bezitten in de toekomst. Het enige wat ik niet heb is een smartphone, dat is een bewuste keus.

Jouw gadgets kopen tijdens de Cyber Monday deals? Klik hier!

Heb jij vragen of kom jij er zelf niet helemaal uit? Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik help jou dan zeker verder om te zien wat op dit moment de beste deal is voor jouw product.

Waarom doet AliExpress de Cyber Monday deals?

AliExpress blijft in de basis gewoon een online winkel. Een bedrijf dus wat gewoon geld moet verdienen. Net als ieder ander bedrijf. Hoe meer klanten, hoe meer aankopen, hoe meer geld. Dankzij uitverkoop zoals de Cyber Monday deals worden er flink wat extra verkopen gerealiseerd.

Zien waar de beste Cyber Monday deals te vinden zijn? Klik hier!

Heb jij vragen of problemen rondom de cyber monday deals of wil jij gewoon zeker weten dat jij de allerlaagste prijs betaalt? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog. Met jouw reactie kan ik betere blogs schrijven en wellicht ook gaan schrijven over de gadgets die jij wilt kopen.

Liever zelf bloggen? Dat kan ook! Neem daarvoor even contact met mij op.

Ter afsluiting van deze blog wil ik jou er graag op wijzen dat producten van AliExpress vallen onder de BTW regels van buiten de EU. Bij een bestelling onder de 22 euro merk jij helemaal niets. Het gaat jou wel meer geld kosten bij duurdere bestellingen. Lees daarom altijd eerst de blog over BTW en inklaringskosten wanneer jij iets duurder wilt gaan kopen.

Originally posted 2018-11-20 08:30:28.

Geef een reactie