Black Friday sale bij AliExpress!

Black Friday SaleBlack Friday sale is de tweede grote uitverkoop van AliExpress. Deze is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. De uitverkoop daarna is Cyber Monday!

Meer weten over de Black Friday sale? Klik hier!

De Black Friday Sale valt op de dag na “Thanksgiving”, wat een donderdag is. Omdat veel Amerikanen de dag daarna niet hoeven te werken wordt het gezien als een optimale dag voor kerstaankopen. Winkels geven daarom enorme kortingen, waar dan weer extra publiek op afkomt. AliExpress doet er natuurlijk ook alles aan om zoveel mogelijk kopers online te houden.

Zien hoe hoog de kortingen zijn tijdens de black friday sale? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een specifiek product? Neem gerust contact met mij op. Jouw reactie kan jij natuurlijk ook achterlaten onder deze blog. Ik help jou hoe dan ook graag verder.

Is dit de eerste black friday sale van AliExpress?

Na Singles Day (ook wel Global Shopping Day of Global Shopping Festival) is de Black Friday Sale gewoon weer een excuus om extra te verkopen. Dit is niet de eerste keer dat AliExpress met deze actie komt. Het zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

Profiteren van de hoogste kortingen? Klik hier!

Vrijwel alles wordt afgeprijsd tijdens deze speciale uitverkopen. Veel verkopers laten de prijzen voor de uitverkoop al zien voorafgaand aan de dag zelf. Zo kan jij een overweging maken of jij nu al wilt bestellen of toch liever wilt wachten tot de allerlaagste prijs.

Zien wat jouw product kost tijdens de black friday sale? Klik hier!

Op dit moment zijn wij hier bij AliExpress Nederland ons aan het voorbereiden op de grote hoeveelheid vragen die binnen zullen komen. Wij verwachten nieuwe records voor wat betreft het aantal bezoekers en ook wat betreft het aantal nieuwe klanten. Mocht jij er toch niet helemaal uitkomen? Voel je vrij om jouw reactie achter te laten onder deze blog.

Originally posted 2018-11-20 08:18:39.

Geef een reactie