Coolmind dames t-shirt voor nog geen 5 euro!

Coolmind dames T-shirtHoewel ik het merk niet kende zag ik wel een groot aantal positieve reacties op dit coolmind dames t-shirt. Daarom deze blog om te kijken hoe de kwaliteit echt is.

Direct het coolmind dames t-shirt bestellen? Klik hier!

Dit coolmind dames t-shirt is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, roze, grijs en zwart. Uit de beoordelingen is op te maken dat de kwaliteit prima is. Daar is ook te lezen hoe de maten vallen. Europese maat 38 komt (volgens de reviews) uit op maar M bij AliExpress.

Meer weten over de maten? Klik hier!

Ben jij op zoek naar een ander t-shirt of product? Voel je dan altijd vrij om te reageren onder deze blog of om contact op te nemen.

Hoe is de kwaliteit van het coolmind dames t-shirt?

De reviews gebruiken termen als “zeer goed”, “awesome” en “goed materiaal”. Dat is ook hoe ik de t-shirts van AliExpress ervaar. Er zijn ook minder goede, maar bij de juiste verkoper en met de goede reviews betaal jij veel minder voor uitstekende kwaliteit.

Meer weten over de beoordelingen? Klik hier!

Het coolmind dames t-shirt kost bij AliExpress (zonder uitverkoop of korting) nog geen 5 euro per stuk! Dat betekent dat zelfs als jij er 4 zou kopen, jij onder de grens van 22 euro blijft en dus geen BTW en/of inklaringskosten hoeft te betalen. Meer informatie daarover lees je in de blog over het onderwerp op deze site.

Meer weten over het coolmind dames t-shirt? Klik hier!

Wat als het coolmind dames t-shirt niet past?

In Nederland is het normaal dat wanneer iets niet past jij het gewoon terugstuurt en jij een nieuw product ontvangt. Dat is bij AliExpress wel een beetje anders. Het is namelijk zo dat jij bij AliExpress geen recht hebt op retour. Het kan vaak wel, maar dan moet jij wel de (aangetekende) retour kosten betalen. Die kosten zijn veelal hoger dan de totaalprijs van het product, waardoor retourneren geen zin heeft.

Heb jij daar ervaring mee? Laat jouw reactie dan achter onder deze blog.

 

Originally posted 2018-10-18 06:52:24.

Geef een reactie