Stap 18: Help ons meer mensen te bereiken!

stap 18

Wat jou reden ook is om de stappen te doorlopen, hier vraag ik jouw hulp om mensen naar de website te krijgen. Dat is stap 18.

Weten hoe jij in stap 18 kunt helpen! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier om jou te helpen. Maar naast jou wil ik nog duizenden anderen helpen. Om dat te bereiken is het belangrijk dat jij complete duidelijkheid krijgt voor alles wat jij wilt weten. Wanneer jij die duidelijkheid hebt, vertel ook aan anderen die vragen hebben over AliExpress! Iedere vraag blijft welkom en mag ook worden gesteld. Mocht je in een eerdere stap mijn boek hebben gemist. Lees even terug.

Terug naar een stap voor stap 18? Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom! Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen! Iedere vraag is natuurlijk meer dan welkom. Laat iedere die jij kent die een probleem heeft met AliExpress deze website delen. Alleen zo kunnen we blijven groeien.

Waarom vraag ik naar stap 18?

Mijn doel blijft jou te helpen. Bij stap 18 kijk ik naar manieren waarop jij iets terug kunt doen voor mij en voor AliExpress klanten. Hoe meer mensen jij helpt, hoe meer mensen ook ook weer verder kan helpen.

Iets gemist? Ga terug naar het begin!

Het grootste doel blijft jou te helpen. Als jij compleet op de hoogte bent van alle 17 eerdere stappen kan jij via stap 18 nog veel meer mensen helpen. Bekijk altijd de mogelijkheden om problemen opgelost te krijgen. Zorg dat jij compleet op de hoogte bent.

Bekijk de eerste stap! Klik hier!

Natuurlijk mag jij altijd vragen blijven stellen. Waar het om gaat is dat jij compleet op de hoogte bent van alle mogelijkheden die jij hebt. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Deze stap is geweldig.

Originally posted 2020-08-18 07:20:22.

Stap 17: Zorgen dat alles via de juiste kanalen loopt!

Stap 17

Er zijn nogal wat oplichters actief op internet. Wil jij online iets kopen, in stap 17 vertel ik jou, gebruik AliExpress! Geen Facebook advertenties!

Zeker zijn van de juiste kanalen in stap 17? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Het doel is te blijven helpen. Dat kan wanneer jij onder andere gebruikmaakt van onze kanalen. Er volgt uiteindelijk ook een stappenplan voor het plaatsen van een bestelling. Nadat ik stap 18 ook heb geschreven ga ik stappenplannen maken voor welke stappen je moet doorlopen. Mogelijk moet je soms ook terug naar eerdere stappen om dingen echt op de juiste manier te doen.

Bekijk wat er in stap 17 gebeurt! Klik hier!

Voor verdere vragen ben je natuurlijk ook altijd welkom om contact met mij op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Heb jij eerdere stappen gemist? Lees even verder om te weten waarom alle stappen mogelijk nodig zijn.

Waarom is stap 17 essentieel

Het is belangrijk om te weten dat de juiste stappen worden doorlopen. Zo kan jij ook anderen helpen. Dat is waar ik terecht wil komen. In eerdere stappen ben jij tot een certificering gekomen. Dankzij die certificering kan jij in stap 17 ook anderen helpen.

Heb jij stappen gemist? Begin bij het begin!

Mijn doel is jou helpen om door alle stappen te komen. Ik wil dat jij precies de stappen doorloopt om op de juiste manier een probleem op te lossen. Hoe meer problemen ik oplos, hoe meer mensen ook geholpen kunnen worden. Stap 17 maakt daar gebruik van.

Mocht je iets gemist hebben, ga terug naar stap 1! Klik hier!

Alle vragen zijn natuurlijk welkom. Heb jij de stappen wel doorlopen en wil jij nog iets weten? Laat gerust een reactie achter onder de blog. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen!

Originally posted 2020-08-18 05:33:16.

Stap 16: Help anderen om ons te vinden!

Stap 16

In deze stap 16 ga ik jou uitleggen waarom het zo belangrijk is dat jij anderen helpt om ons te vinden. Zo kunnen wij meer mensen helpen!

Direct helpen via stap 16? Klik hier!

Voor vragen over de stappen naar perfecte hulp kan je natuurlijk contact met mij opnemen. Het doel wat ik wil bereiken is dat jij de beste service krijgt. Ik wil dat jij alle hulp kunt krijgen die je nog hebt. Ben jij hier beland zonder de eerdere 15 stappen te volgen? Ga dan terug naar stap 1 en begin gewoon opnieuw. Alles is nodig om jou tot een succes te brengen!

Hulp ons bij stap 16! Klik hier!

Natuurlijk mag je mij altijd vragen stellen. Als budgettrainer help ik jou absoluut verder, alleen nu nog zonder de 18 stappen. Ik wil dat je weet wat er voor mogelijkheden zijn. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook geholpen kunt worden.

Waarom stap 16 noodzakelijk is?

Deze stap is noodzakelijk omdat het een extra manier is om mij te helpen. Als jij direct een beeld hebt van wat jij kunt doen voor mij, doe het gewoon! Plaats een link op jouw website, Facebook, Instagram en laat weten wat je hebt gedaan!

Direct weten wat jij in stap 16 kunt doen? Klik hier!

Nu wil ik nog best wel wat andere tips geven, maar ik denk dat je zelf ook heel erg creatief kunt zijn. Wat voor mij echt heel belangrijk is, de tips die jij deelt onder deze blog. Hoe meer tips, hoe meer mensen ook in deze stap 16 kunnen helpen.

Bekijk alle stappen zelf! Klik hier!

Voor alle vragen ben je van harte welkom. Er komen nog 2 stappen, dan heb ik alle 18 stappen omschreven. Daarna ga ik alles optimaliseren. Zorg dat jij van alles op de hoogte bent.

Originally posted 2020-08-17 19:33:22.

Stap 15: Certificering!

stap 15

Certificering? Waarvoor?! Nou, waar het om gaat is dat jij weet dat jij met het doorlopen van de stappen 1 tot stap 15 een AliExpress expert bent!

Direct jouw certificering aanvragen? Klik hier!

Mijn doel is dagelijks een groeiend aantal mensen een certificaat te overhandigen. Meer certificaten betekent ook meer mensen helpen. Wanneer jij precies stap 15 hebt doorlopen ontvang je uiterlijk binnen 7 dagen een certificaat per email. Hoe meer mensen dat doen, hoe sneller ik het team ook kan laten groeien. Met nog 3 stappen heb ik alle 18 stappen omschreven en kan ik verder gaan met het optimaliseren.

Vragen over stap 15? Neem contact op!

Natuurlijk ben jij ook altijd welkom om gewoon een vraag te stellen. Het voordeel van het doorlopen van de 18 stappen is dat jij dan ook weet waarom ik dingen doe op de manier waarop ik dat doe. Natuurlijk wil ik jou ook blijven helpen.

Waarom stap 15?

Er zijn 2 redenen. Om te beginnen is het zo dat je een certificaat krijgt wat je kunt delen. Dat geeft een stuk naamsbekendheid die groter is dan alleen wat ik via Google en sociale media bij elkaar krijg. Daarnaast kunnen mensen die een certificaat in stap 15 hebben gekregen ook voor deze website werken.

Direct een antwoord op jouw vraag? Klik hier!

Vanzelfsprekend mag je dit concept en dit idee ook gewoon kopiëren. Mijn doel is ook om dat steeds makkelijker te maken. Daarom nodig ik je ook uit om in een van de eerste stappen al mijn boek te downloaden.

Download het boek direct! Klik hier!

Daar wil ik het dan wel graag bij laten. Mocht je nog een vraag hebben over de stappen? Laat gerust een reactie achter onder dit bericht. Ik help jou hoe dan ook als je vraegn hebt.

Originally posted 2020-08-17 17:47:07.

Stap 14: De follow up na het survey!

stap 14

Om nog beter te helpen is stap 14 van groot belang. Na het invullen van het survey zal iemand van het follow up team contact met je opnemen.

Geen contact geweest na stap 14? Klik hier!

Hoewel er natuurlijk redenen zijn dat er geen contact is opgenomen zou het contact in principe heel snel moeten zijn. Overdag uiterlijk binnen enkele uren. Ook dat is natuurlijk een manier om te verbeteren. Hoe sneller het follow up team contact opneemt, hoe beter jij ook daar bent geholpen. Alle vragen die jij hebt kan je natuurlijk ook aan het follow up team stellen.

Laat ons in stap 14 contact opnemen! Klik hier!

Iets wat jij wilt kopen? Dan kan je gewoon een bestelling plaatsen. Het voordeel van de 18 stappen te doorlopen is dat jij zo meer inzicht krijgt in het proces. Ook krijg jij zo de mogelijkheid om nog meer hulp te krijgen wanneer iets anders gaat dan wat je had verwacht.

Waarom is stap 14 belangrijk?

Uiteindelijk is iedere stap belangrijk. Van begin tot einde. Juist daarom wil ik jou ook blijven helpen zodat jij mij ook kunt helpen. Met stap 14 kom ik beter te weten welke onderwerpen uit het survey komen.

Survey gemist? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik er zeker van zijn dat ik jou zo goed mogelijk heb geholpen. Belangrijk deel van hulp is kennis. Ik wil dat jij ook de kennis hebt van hoe jij problemen in de toekomst zelf op kunt lossen. Wanneer je dat weet is stap 14 succesvol voor mij.

Bekijk het survey! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou graag spreken. Ik lever geen service over de telefoon omdat er veel links nodig zijn om verder te kunnen. Mensen die mij toch willen spreken kunnen tegen betaling bellen. De prijs is bewust hoog om mensen ervan te weerhouden om te bellen.

Originally posted 2020-08-17 08:12:10.

Stap 13: Survey om te blijven verbeteren!

Stap 13

Nu heb je de service gehad die je wilde hebben. Maar we zijn nog niet klaar. Om te blijven verbeteren gebruik ik een survey bij stap 13.

Direct het stap 13 survey invullen? Klik hier!

Heb jij de eerdere stappen gemist? Dan kan je deze survey ook nog niet invullen. Wel kan je terug gaan naar het begin om de service te krijgen die jij wilt hebben. Of jij nu een probleem hebt met AliExpress of een product wilt kopen, mijn doel is jou volledig te helpen. Alle vragen zijn absoluut van harte welkom. Zolang ik maar weet op welk gebied hulp nodig is.

Vul het stap 13 survey in! Klik hier!

Mijn grootste doel blijft jou optimaal te helpen. Om dat optimaal te doen heb ik het survey ook echt nodig. Hoe meer jij mij laat weten, hoe beter ik jou ook kan helpen en kan blijven helpen. Neem contact op als je vragen hebt over de stappen.

Waarom stap 13 nadat er service is gegeven?

Om service te verbeteren moet je natuurlijk wel eerst weten hoe de kwaliteit van de dienstverlening is. Hoe meer jij weet, hoe beter ik ook kan helpen. Want als jij veel weet kan je mij ook vertellen wat ik zelf beter kan doen.

Direct het stap 13 survey invullen? Klik hier!

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik momenteel nog stappen oversla. Dat gaat in de loop van de tijd wel veranderen. Naarmate er meer mensen zijn die deze organisatie laten groeien gaat stap 13 en alle voorgaande stappen absoluut belangrijk zijn.

Bekijk het survey! Klik hier!

Mijn grootste doel blijft nog altijd om jou te helpen. Laat het mij gewoon weten als je vragen hebt. Door alle stappen te volgen weet ik ook zeker dat jij andere vragen kunt hebben. Laat het mij weten, dan weet ik ook hoe ik jou kan helpen.

Originally posted 2020-08-17 07:52:07.

Stap 12: Evaluatie van de service die je kreeg!

stap 12

Om te kunnen blijven verbeteren is stap 12 ook erg belangrijk. Hier gaan we de service die je kreeg evalueren om te optimaliseren.

Direct stap 12 inzetten? Begin bij het begin!

Natuurlijk wil ik jou ook verder blijven helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik dat ook kan doen. Belangrijker nog, hoe meer je mij vertelt, hoe beter ik jou kan helpen. Zowel nu als in de toekomst. Laat het mij daarom vooral weten wanneer jij uitstekende service kreeg. Vertel mij het ook wanneer jij ergens gedurende het proces geen uitstekende service kreeg zodat ik daar iets aan kan gaan doen.

Zet stap 12 in nadat jij service kreeg! Klik hier!

Mijn doel zal altijd zijn om jou te helpen. Heb jij daar vragen over, voel je vrij om die te stellen. Iedere vraag helpt mij ook weer om verder te komen. Weten waar de 18 stappen vandaan komen? Klik hier!

Waarom is stap 12 essentieel?

Service evalueren is belangrijk omdat we het daarmee voor elkaar krijgen om om te blijven verbeteren. De stappen die volgen gaan nog veel verder met de kwaliteitscontrole. Als dat niet optimaal verloopt doe ik iets verkeerd en wil ik daar ook iets aan gaan doen.

Nog geen service gehad? Start hier!

Uiteindelijk zal ik met deze manier van werken een complete organisatie neer gaan zetten. Een organisatie die het mogelijk maakt om continu te blijven groeien. Want voor 18 stappen heb ik meer dan 18 mensen nodig. Voor sommige stappen kan ik zomaar 2 of meer mensen nodig hebben.

Direct door naar stap 12? Klik hier!

Het doel blijft om te helpen. Daarom verwijs ik ook vaak terug naar de eerste stappen zodat jij daadwerkelijk alle stappen doorloopt. Sla jij iets over, dan weet ik ook dat ik hier iets verkeerd doe. Laat het mij dan ook weten als dat gebeurt.

Originally posted 2020-08-17 07:37:36.

Stap 11: Daadwerkelijk service krijgen!

stap 11

Eindelijk zijn we er dan ook echt. Bij stap 11 ga ik mijn service team samenstellen. Een combinatie van live chat en hulp op afstand!

Direct stap 11 inzetten? Klik hier!

Voor vragen die jij hebt nodig ik jou van harte uit om hoe dan ook een reactie achter te laten onder deze blog. Waarom 18 stappen nodig zijn om service te krijgen? Dat heeft alles te maken met de inrichting van deze (en iedere andere) organisatie. Na het krijgen van service zijn er ook nog belangrijke evaluatie stappen. Alle stappen zijn individueel belangrijk en vormen wat ik hier bij AliExpress Nederland doe.

Start jouw stap 11 direct! Klik hier!

Het grootste doel is de hulp dan ook nog te optimaliseren. Wanneer jij compleet op de hoogte bent kan jij ook echt geholpen worden zoals dat zou moeten zijn. Ben jij niet volledig duidelijk met welke hulp jij nodig hebt, dan is het belangrijk dat je daar achter gaat komen.

Waarom pas bij stap 11 support?

Uiteindelijk is het belangrijk dat je de organisatie kent. Dat kan alleen door alle stappen te doorlopen. We doen niet zomaar dingen. Het is essentieel dat je weet wat er bij welke stap verwacht kan worden. Bij stap 11 is dat dus de support die je wilt hebben.

Direct ondersteuning aanvragen? Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik jou nog veel verder helpen. Iedere stap helpt jou een stukje in de juiste richting. Hoe meer jij vraagt, hoe verder ik jou ook kan helpen. Juist daarom is het ook zo belangrijk om pas bij stap 11 de support aan te vragen. Het doorlopen van alle stappen duurt overigens niet lang. Je kunt binnen 15 minuten al door alle stappen heen zijn!

Beginnen bij stap 1? Klik hier!

Alles gebeurt met een reden. Ben jij er niet helemaal uit wat de reden is dat dingen gebeuren? Klik hier!

Originally posted 2020-08-17 07:20:57.

Stap 10: Eigen verantwoordelijkheid en contact!

Stap 10

Dit is stap 10, waar we echt gaan werken naar de oplossing van het probleem. Vrijwel alles kan gewoon opgelost worden.

Direct stap 10 starten? Neem contact op!

Het is bij stap 10 belangrijk om de gekozen contactmethode te blijven gebruiken. Kies jij voor WhatsApp, blijf daar dan bij. Liever contact via email? Blijf daar dan bij. Hoewel we bij stap 6 wel een ID aanmaken blijft het voor ons makkelijker als je bij het gekozen kanaal blijft. Dat gaan we op termijn wel verbeteren. Uiteindelijk ben jij verantwoordelijk voor de oplossing. Dat is iets wat we samen zullen blijven doen.

Start stap 10 direct! Klik hier!

Via deze blog wil ik jou op jouw eigen verantwoordelijkheid wijzen. Er blijven mensen die denken dat oplossingen mogelijk zijn zonder daar zelf iets voor te doen. Dat past niet bij mijn manier van werken. Beluister de lezing over verantwoordelijkheid als je daar inhoudelijk meer over wilt weten.

Wat doet stap 10 voor een oplossing?

Wanneer jij zelf realiseert dat jij een absolute verantwoordelijkheid hebt ga je ook begrijpen dat er veel meer nodig is dan alleen maar klagen via een kanaal als deze. Ik wil dat jij eerst zelf probeert een probleem op te lossen. Lukt dat niet, volg dan alle stappen!

Alle stappen in 1 overzicht bekijken? Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou uiteindelijk zeker helpen naar een oplossing. De verwachting die ik hier wil rechtzetten is dat ik hier alles voor je ga doen. Ik help jou absoluut, maar ik ga niet voor jou dingen doen. Er zijn stappen die je gewoon zelf moet zetten.

Neem voor stap 10 gerust contact op! Klik hier!

Mocht je dan nog vragen hebben, voel je helemaal vrij om die te stellen. Mijn doel blijft jou te helpen. Dat is ook wat ik doe. Mocht je een stap hebben gemist, geen probleem! Ik loods je graag door de stappen heen.

Originally posted 2020-08-17 06:08:07.

Stap 8: Wat ga jij doen om deze site te laten bestaan?

stap 8

Na stappen 1 tot en met 7 komt natuurlijk stap 8. Hier is het natuurlijk zo dat ik graag wil weten wat jij gaat doen om ons verder te helpen.

Direct delen wat jij voor stap 8 gaat doen? Klik hier!

Verder wil ik jou natuurlijk ook blijven helpen. Daarom ben ik op dit moment bezig om alle 18 stappen te omschrijven. In deze stap ga ik je vragen om een email te sturen. Laat mij weten wat jij gaat doen door een email te sturen naar [email protected]. Natuurlijk mag je mij als budgettrainer ook altijd vragen om hulp, daar volgt het stappenplan nog.

Stuur direct jouw email voor stap 8! Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Dat is precies de reden ik deze 18 stappen heb ontwikkeld. Dat doe ik ook niet voor niets. Je hoeft ook niet alle 18 stappen te doorlopen. Op dit moment heb ik nog geen kortere weg dan de 18 stappen.

Waarom is stap 8 noodzakelijk?

Alle stappen zijn essentieel. Het is heel belangrijk dat ook deze stap 8 wordt doorlopen. Hier is weer een stukje contact. Mogelijk wordt dit uiteindelijk gekoppeld aan het formulier wat in de eerste stappen ook wordt gebruikt. We gaan uiteindelijk ook naar een volledige automatisering.

Beginnen bij het begin? Klik hier!

Waar ik natuurlijk ook heel duidelijk over wil zijn is dat jij altijd vragen mag stellen. Om het in deze 18 stappen te doen zorgt er gewoon voor dat jij het complete bedrijf begrijpt. Dat het voor jou ook helemaal duidelijk is hoe we elkaar kunnen helpen en blijven helpen. Stap 8 is gewoon een duidelijke stap.

Start bij de eerste stap! Klik hier!

Goed, daar wil ik het graag bij laten. Zorg dat ik de email ontvang voor stap 7. Het is belangrijk dat ik die krijg.

Originally posted 2020-08-16 20:36:27.

Stap 7: Wat kan jij voor ons doen?

Stap 7

Om iets te krijgen is het altijd goed om iets terug te doen. Stap 7 gaat jou de mogelijkheden geven om iets voor ons te doen.

Direct stap 7 uitvoeren? Klik hier!

Om even een paar mogelijkheden te geven:

  • Gebruik de VraagAlex / AliExpress bonuskaart! Klik hier!
  • Deel de link naar VraagAlex.com via Facebook, Twitter of WhatsApp!
  • Volg de training via AlexandervanDijl.nl/cursus!
  • Gebruik de Jumbo Extra kaart van VraagAlex / AliExpress! Klik hier!
  • Scan mijn Airmiles kaart bij jouw volgende aankoop! Klik hier!
  • Heb jij een ander idee? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook verder voor vragen over dit onderwerp.

Neem contact op over stap 7! Klik hier!

Deze blog is bedoelt om jou complete duidelijkheid te geven. Jij weet wat jij voor ons kunt doen. Je mag natuurlijk ook meerdere dingen doen om mij te helpen. Hoe meer jij doet, hoe beter ik door kan gaan met alles wat jij nodig hebt.

Waarom nu pas stap 7?

Alle stappen zijn nodig om jou duidelijkheid te geven voor hoe deze organisatie werkt. Uiteindelijk zal ik jou natuurlijk laten zien hoe we samen deze website kunnen laten groeien. Help mij door jouw keuze te maken bij stap 7. Zorg dat jij compleet op de hoogte bent.

Eerdere stappen nog niet gedaan? Klik hier!

Met die woorden wil ik duidelijk maken dat op dit moment alle 18 stappen nog nodig zijn. Uiteindelijk zal er voor iedere stap 1 of meerdere mensen verantwoordelijk zijn om het goed te laten verlopen. Stap 7 gaat ons helpen de groei van de organisatie te verbeteren.

Bekijk alle stappen zelf! Klik hier!

Daar wil ik het voor nu wel even bij laten. Mocht jij iets willen doen om de organisatie te laten groeien? Voel je vrij om vragen te stellen. Alle hulp is natuurlijk absoluut welkom!

Originally posted 2020-08-16 14:59:47.

Stap 6: Verkrijg een registratienummer!

stap 6

Wil jij hulp krijgen met een AliExpress probleem? Bij stap 6 krijg je het registratienummer! Dat heb je nodig om hulp te krijgen.

Direct stap 6 inzetten? Klik hier!

Vandaag wil ik de eerste helft van de stappen online hebben staan. Dat wil zeggen, stappen 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 en 9. Dit is natuurlijk pas de helft van de volledige stappen. Je hoeft uiteindelijk ook niet alle stappen te volgen om het probleem opgelost te krijgen. De stappen zijn natuurlijk wel allemaal te volgen. Er komen routeringsformulieren die jou gaan helpen om het probleem opgelost te krijgen.

Volg stap 6 volledig! Klik hier!

Mijn doel is ook als budgettrainer vergelijkbare routering te hebben door mijn organisatie. Een manier die jij ook gewoon thuis kunt opstarten en een die het altijd mogelijk maakt om antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Wat maakt stap 6 belangrijk?

Het is belangrijk omdat we hier tot een punt komen waarbij jij een registratienummer krijgt. Met dat nummer kunnen we vanuit een centraal systeem zien wat er mogelijk is en hoe we gezamenlijk kunnen helpen. Ondanks dat VraagAlex.com momenteel geheel door 1 medewerker draaiende wordt gehouden gaat dat wel veranderen.

Direct stap 6 gaan volgen? Klik hier!

Voor mij is het belangrijk dat je de juiste stappen volgt om hulp te krijgen. In stappen 7, 8 en 9 krijg je te horen hoe wij onze dienstverlening rendabel kunnen maken en wat jij dus kunt doen om ons te helpen voort te bestaan.

Volg stap 6 volledig! Klik hier!

Nu we komen op de vragen help ik jou graag nog veel verder. Ga snel door naar stap 7 zodra je deze stap hebt afgerond. Je bent altijd welkom om jouw vragen te stellen en ik help jou zo veel als mogelijk verder.

Originally posted 2020-08-16 13:10:40.

Probleem oplossen bij AliExpress!

probleem oplossen

Afhankelijk van wat er aan de hand is kan ik jou helpen met een probleem oplossen. Je moet altijd stappen doorlopen. Meestal kan ik helpen.

Direct een probleem oplossen? Klik hier!

Tijdens het schrijven van deze nieuwe methode ontdekte ik al snel dat de 18 stappen er te veel zijn. Ik ga de stappen daarom ook reduceren afhankelijk van wat er aan de hand is. Hoe dat precies gaat lopen weet ik nog niet. Er zullen nog veel veranderingen aankomen. Het gaat jou vooral helpen om sneller tot een oplossing te komen. Stap 1 blijft er hoe dan ook in. Ik moet wel weten voor wie ik problemen oplos.

Ga jouw probleem oplossen! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen. Deze manier van werken heb ik flink veel over gelezen. Letterlijk jaren aan studie inmiddels. Wil jij jouw bedrijf of organisatie ook laten groeien? Bekijk eens de geheimen van organiseren!

Waarom ik help met een probleem oplossen?

Laat ik even heel duidelijk maken dat ik geen geld verdien een oplossing. Tenminste, niet direct. Waar ik geld aan verdien zijn bestelde producten. Hoe meer mensen bestellen, hoe meer ik daar ook aan verdien. Langzaam maar zeker en stapje voor stapje kom ik vooruit.

Kijken hoe ik jouw probleem oplossen kan? Klik hier!

Het grootste doel voor mij blijft jou te helpen. Ik doe dat omdat ik op meerdere vlakken mensen help. Lees daarom ook vooral meer over mij zodat je weet waar mijn manier van denken vandaan komt. Jouw probleem oplossen is wat ik voor jou wil doen.

Bekijk hoe we elkaar ook kunnen helpen! Klik hier!

Wat jij ook wilt doen, ik ben hier om jou te helpen. Dat is uiteindelijk ook het doel van blogs als deze. Ik wil jou optimaal en zo goed mogelijk helpen en blijven helpen.

Originally posted 2020-08-16 07:30:30.

Stap 5: Download het boek over de power formule!

stap 5

In de stap 5 ga je leren hoe deze site daadwerkelijk werkt. In mijn boek omschrijf ik de power conditie. Het is een van de stappen!

Direct het stap 5 boek downloaden? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en daarom wil ik ook dat je dit bedrijf uiteindelijk volledig begrijpt. Daarom is het downloaden van het boek (en daarna het lezen) zo ontzettend belangrijk. Uiteindelijk wil ik ook dat jij zelf een vergelijkbare website op kunt zetten. Voorlopig gaat het boek nog over AliExpress en hoe ik daar geld aan verdien. Ik ben nu ook aan het kijken naar Amazon en andere bronnen van inkomsten.

Bekijk stap 5 en download het boek! Klik hier!

Vanzelfsprekend kan ik nog veel meer schrijven. In het tweede deel van de blog daal ik mijn dagelijkse routine om jou wat meer duidelijkheid te geven van wat jij kunt doen via deze website.

Waarom is stap 5 zo belangrijk!

Het boek geeft begrip voor wat ik doe. Ik krijg niet betaald om jou te helpen. Mijn inkomsten komen voor 100% uit de bestellingen die geplaatst worden door mensen die eerst deze website bezocht hebben en daarna doorgelinkt zijn naar AliExpress. In stap 5 leer je hoe jij dat ook kunt doen.

Zelf de AliExpress site bezoeken? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou ook graag om jouw organisatie op te zetten op een manier dat het alleen maar kan groeien. Zelf deel ik ook iedere zaterdag mijn eigen statistieken via de openbare interne administratie ga ik dat doen.

Download het boek over stap 5! Klik hier!

Daar laat ik het bij voor deze uitleg. Als jij graag meer wilt weten kan je altijd een bericht achterlaten onder de blog. Hoe meer vragen jij stelt, hoe beter ik jou ook kan helpen. Stel jouw vraag daarom vooral!

Originally posted 2020-08-15 16:57:44.

Stap 4: Waarom de stappen nodig zijn?

Stap 4

Waarom deze stappen zo belangrijk zijn leg ik hier in stap 4 uit. Er moet meer gepromoot worden. Jij kunt ons helpen met de punten in deel 2.

Hoe kan jij in stap 4 helpen? Klik hier!

De stappen zij nodig omdat ik jou zo langzaam maar zeker door alle processen in het bedrijf komt. De structuur kan ik je natuurlijk uitleggen, maar is niet zo relevant. Feitelijk is het wel de structuur van ieder bedrijf. Daar heb ik ook een gratis online cursus over. Mocht je daar over willen weten. Het is essentieel dat jij weet wat jij mogelijk kunt kopen.

Vraag alles over stap 4! Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd vragen stellen. Wil jij meer weten over dit onderwerp, laat het gerust weten. Een reactie onder deze blog maakt het makkelijk om de vragen van iedere stap duidelijk bij elkaar te krijgen. Laat de reactie dan ook vooral achter.

Is stap 4 belangrijk?

Absoluut! Dit is waar jij mij kunt helpen. Ik ben op zoek naar bloggers en vloggers. Daarnaast zoek ik hier ook mensen die WhatsApp marketing kunnen toepassen. Niet standaard berichten, maar je goed inlezen op alle klanten en op persoonlijke basis berichten sturen. Inmiddels heb ik zo’n 20.000 WhatsApp contacten, dus daar is ook genoeg mogelijk.

Vragen over stap 4? Neem contact op!

Vanzelfsprekend is iedere stap belangrijk. Ik steek niet zoveel tijd en energie in het schrijven van al deze teksten (en er zijn uiteindelijk voor iedere van de 18 stappen) een blog. Zorg er dus wel voor dat jij alle stappen doorloopt. Stap 4 is echt belangrijk!

Vraag alles over iedere stap! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen. Dat is ook waarom ik jou door alle stappen loods. Zorg dat je contact onderhoud via WhatsApp, chat of via email.

Originally posted 2020-08-15 14:59:29.

Stap 2: Optimale communicatie!

stap 2

Dan voor stap 2. De optimale communicatie voor VraagAlex.com om jou optimaal te helpen. Daarover gaat deze blog. Stap 3 volgt daarna.

Direct stap 2 inzetten? Neem contact op!

Heb je al de moeite genomen om contact op te nemen, stuur dan opnieuw een bericht om te laten weten dat je het eerste formulier hebt ingevuld. Door dat te doen kan ik jou zo goed mogelijk verder helpen en ook zien waar stappen in het proces nog verder verbeterd kunnen worden. Alleen door stappen te volgen kan ik precies zien waar in het proces problemen ontstaan. Help mij daarom naar de optimale communicatie zodat ik jou ook kan helpen.

Zet stap 2 direct in! Klik hier!

Voor vragen die jij hebt over de stappen, weet dat het 18 zijn. Alles is belangrijk om door te lopen. Zorg dat het voor jou compleet duidelijk is. Je mag natuurlijk alle stappen bekijken. Wil jij dat doen? Klik hier!

Waarom pas in stap 2 contact?

Voor de beste hulp is het belangrijk om te weten wie ik help. Door dat te weten kan ik ook beter kijken waar het het hele stappenplan dingen goed gaan en waar verbetering mogelijk is. Natuurlijk wil ik jou met stap 2 gewoon verder helpen.

Neem snel contact op! Klik hier!

Het is ook zo dat alle hulp absoluut welkom is. Zou jij anderen willen helpen om de service van AliExpress te krijgen? Laat het weten aan onze support medewerker. We gaan het team snel laten groeien. Ik wil voor eind van het jaar 25 nieuwe medewerkers hebben met natuurlijk het inkomen wat daarbij hoort.

Stap 2 bekijken? Klik hier!

Alle vragen zijn welkom. Hoe meer jij te weten komt, hoe beter ik jou kan helpen. Natuurlijk ben je altijd welkom om jouw vragen te stellen. Je mag ook gewoon een bericht achterlaten onder deze blog.

Originally posted 2020-08-15 13:32:28.

Stap 1: Routering en personeel

Stap 1

Om de optimale service te kunnen leveren begint alles bij stap 1. Dat gaat over routering en personeel. In de blog leg ik uit wat ik bedoel.

Klaar voor stap 1? Vul het online formulier in!

Mijn doel van deze stappen is de flow door het complete proces van het verkrijgen van optimale service zo hoog mogelijk te krijgen. In totaal zijn er 18 stappen die ervoor moeten zorgen dat jouw vragen uiteindelijk gewoon worden beantwoord. Het helpt ook om de organisatie te laten groeien zodat vragen op termijn ook sneller kunnen worden beantwoord. Direct na het invullen van het eerste formulier kan je contact opnemen om hulp te krijgen.

Vul het stap 1 formulier in! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou op een manier helpen waar jij blij van wordt. Daarom krijg je gedurende de stappen ook de vraag om mij te helpen service verder te verbeteren. Alleen zo weet ik dat ik jou optimaal kan blijven helpen.

Waarom stap 1 en niet direct de vraag stellen?

Ik heb verschillende dingen geprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld gekeken naar de mogelijkheid om geld te vragen voor service. Dat werd mij niet in dank afgenomen. Daarom ben ik naar dit systeem gegaan. Daar vraag ik wel het nodige en weet ik zo ook dat ik jou optimaal help.

Meer weten over mij? Klik hier!

Voor iedere stap heb ik uiteindelijk ook een of meerdere mensen nodig die ook de verantwoordelijkheid zullen dragen om die stap optimaal uit te voeren. Hoewel stap 1 heel eenvoudig lijkt kan iemand natuurlijk terug komen en opnieuw het proces door.

Vul het formulier in! Klik hier!

Natuurlijk kan ik het hele proces in een keer uitleggen, in plaats daarvan doe ik dat stapje voor stapje. Zo weet ik ook zeker dat jij alles te weten komt. Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Laat gerust een reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2020-08-15 13:02:30.