Stap 1: Routering en personeel

Stap 1

Om de optimale service te kunnen leveren begint alles bij stap 1. Dat gaat over routering en personeel. In de blog leg ik uit wat ik bedoel.

Klaar voor stap 1? Vul het online formulier in!

Mijn doel van deze stappen is de flow door het complete proces van het verkrijgen van optimale service zo hoog mogelijk te krijgen. In totaal zijn er 18 stappen die ervoor moeten zorgen dat jouw vragen uiteindelijk gewoon worden beantwoord. Het helpt ook om de organisatie te laten groeien zodat vragen op termijn ook sneller kunnen worden beantwoord. Direct na het invullen van het eerste formulier kan je contact opnemen om hulp te krijgen.

Vul het stap 1 formulier in! Klik hier!

Natuurlijk wil ik jou op een manier helpen waar jij blij van wordt. Daarom krijg je gedurende de stappen ook de vraag om mij te helpen service verder te verbeteren. Alleen zo weet ik dat ik jou optimaal kan blijven helpen.

Waarom stap 1 en niet direct de vraag stellen?

Ik heb verschillende dingen geprobeerd. Zo heb ik bijvoorbeeld gekeken naar de mogelijkheid om geld te vragen voor service. Dat werd mij niet in dank afgenomen. Daarom ben ik naar dit systeem gegaan. Daar vraag ik wel het nodige en weet ik zo ook dat ik jou optimaal help.

Meer weten over mij? Klik hier!

Voor iedere stap heb ik uiteindelijk ook een of meerdere mensen nodig die ook de verantwoordelijkheid zullen dragen om die stap optimaal uit te voeren. Hoewel stap 1 heel eenvoudig lijkt kan iemand natuurlijk terug komen en opnieuw het proces door.

Vul het formulier in! Klik hier!

Natuurlijk kan ik het hele proces in een keer uitleggen, in plaats daarvan doe ik dat stapje voor stapje. Zo weet ik ook zeker dat jij alles te weten komt. Heb je vragen over de informatie op deze pagina? Laat gerust een reactie achter onder dit bericht.

Originally posted 2020-08-15 13:02:30.

Geef een reactie