Alexander van Dijl: Wie is dat?

Alexander van Dijl

Mijn naam is Alexander van Dijl, het is mijn persoonlijke doel om jou te helpen met alle AliExpress problemen. In deze blog leg ik uit hoe ik dat doe.

Direct zien hoe je contact op kunt nemen? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is iedereen helpen. Dan is het nadeel dat veel mensen hulp nodig hebben. Daarom deel ik mijn dagen heel strak in. Het snelst reageer ik via reacties op de blogs. Wil jij snel contact met mij, reageer dan onder deze blog. Liever dat anderen het niet lezen? WhatsApp is de tweede mogelijkheid. Daar reageer ik binnen een dag. Nog langer wachten? Stuur dan een email. Verder heb ik ook een telefoonnummer, maar daarop ben ik zelden goed te bereiken.

Meer weten over Alexander van Dijl? Klik hier!

In het tweede deel van de blog vertel ik wat meer over wat ik naast mijn werk voor AliExpress Nederland doe. Zo help ik bijvoorbeeld ook anderen om dit soort websites op te zetten.

Wat doet Alexander van Dijl nog meer?

Ik ben ooit bekend geworden met een website om 0900-nummers te omzeilen. Daarna volgde mijn andere website, waar ik mijn kennis rondom geld deel. Ik heb nog nooit een uitkering gehad en ben daar trots op. Wel heb ik bijna 2 jaar geleefd zonder inkomen. In die periode verhuurde ik mijn huis via AirBNB om te overleven.

Meer weten over AirBNB? Klik hier!

Nu help ik mensen om financieel op de rit te komen. Daar vraag ik geen geld voor, mensen kunnen een gratis boek downloaden om daar meer over te weten te komen. Mijn naam is Alexander van Dijl en ik ben de meest effectieve budgettrainer van Nederland!

Meer weten over Alexander van Dijl? Klik hier!

Wil jij meer over mij weten? Laat een reactie achter onder deze blog. Ik vertel jou graag over de dingen die ik in dit leven heb gedaan.

Personal
Name
Alexander van Dijl
Job Title
AliExpress Specialist
Image
Address
Street
Jaap Edendreef 26
Postal Code
3562AV
Locality
Utrecht
Country ISO Code
NL
Region ISO Code
UT
Colleague
URL
Work
Organisation Name
Alternate Name
Url
Logo
Same as
URL

Originally posted 2019-07-28 21:56:07.

4 gedachten over “Alexander van Dijl: Wie is dat?

  1. Jurgen de Groot Beantwoorden

    Wanneer kan ik order 103829208931677 verwachten? Verzonden 18-7-2019 maar niets ontvangen?

    MvG Jurgen de Groot

Geef een reactie