Nieuwe bonuskaart aanvragen is niet meer nodig!

Nieuwe bonuskaart aanvragen

Wil jij een nieuwe bonuskaart aanvragen? Dat is nu makkelijker dan ooit! Je kunt deze nu namelijk gewoon downloaden!

Direct via download jouw nieuwe bonuskaart aanvragen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om betere aankoopbeslissingen te nemen. Dat kan natuurlijk alleen als je gaat zien hoeveel extra kortingen je kunt krijgen. De extra kortingen krijg je alleen door samen te werken en altijd de voordeel passen bij de hand te hebben. Waar jij ook boodschappen doet, zorg ervoor dat jij er alles aan doet om de maximale korting te krijgen. Als je slim koopt kan je echt heel veel besparen!

Ga direct een nieuwe bonuskaart aanvragen! Klik hier!

Mocht je vragen hebben over de reden dat we dit doen, dat leg ik uit in het tweede deel van deze blog. Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen voor verdere vragen. Wil jij een kaart voor jouw bedrijf met eigen logo? Laat het mij weten! Ik maak die graag voor je!

Waarom hier een nieuwe bonuskaart aanvragen?

Voor niets gaat de zon op. Dat is een uitdrukking die ik al jaren hoor. Ik wil jou graag helpen door complete eerlijkheid en duidelijkheid te krijgen. Ik doe dit omdat veel mensen de kaart gebruiken. De kaart is gekoppeld aan mijn persoonlijke AirMiles, waardoor ik weer extra korting op mijn boodschappen kan krijgen.

Jouw nieuwe bonuskaart aanvragen? Klik hier!

Als je wil kan je ook gewoon de afbeelding gebruiken die rechtsboven deze pagina staat. Je kunt de barcode ook gewoon scannen in de supermarkt en hoeft zo niet eens te wachten op een emailbericht.

Ga jouw nieuwe bonuskaart aanvragen! Klik hier!

Natuurlijk ben ik hier altijd om jou te helpen. Heb jij nog een idee hoe ik dat beter kan doen? Laat het weten door een reactie achter te laten onder de blog.

Originally posted 2020-10-14 08:00:37.

AH bonus actie uitverkocht? Verlengen is mogelijk!

AH bonus

Wist jij dat een actie van de AH bonus eenvoudig verlengt kan worden wanneer een product is uitverkocht? Zo kan jij blijven kopen!

Direct jouw AH bonus verlengen? Klik hier!

Het enige wat jij hoeft te doen is mij door te geven welke actie jij wilt verlengen, dan ga ik persoonlijk naar de winkel om dat te doen. Zo kan jij met onze kaart nog een week langer gebruikmaken van de acties. Zo helpen we elkaar aan de beste deals. Mijn vrouw of ik doet vrijwel dagelijks boodschappen bij de grootste landelijke supermarkt. De winkel sponsort mij niet, jij kunt mij wel helpen door onze kaart te gebruiken.

Bekijk onze AH bonus kaart! Klik hier!

Mocht jij vragen hebben over de manier waarop dit alles werkt, neem gewoon even contact met mij op. Ik help jou dan heel graag verder door jouw vragen te beantwoorden. Hoe meer vragen, hoe meer ik ook weer heb om over te schrijven.

Wat is AH bonus?

De kortingen van Albert Heijn worden zo genoemd. Met de persoonlijke kaart kan je ook nog extra kortingen krijgen. Om persoonlijk toch anoniem te maken heb ik een AliExpress kaart gemaakt. Deze kaart is gewoon te scannen en werkt gewoon als een andere kaart.

Vraag de AH bonus aan! Klik hier!

Wat ik uiteindelijk wil bereiken is dat ik jou verder help. Ik wil dat jij echt altijd oprecht de hoogste kortingen haalt. Wellicht dan ook goed om ook mijn boek te downloaden. Dat kan gratis online. Voel je vrij!

Bekijk de AH bonus! Klik hier!

Natuurlijk mag je mij altijd vragen stellen. Ik wil dat jij mij helpt. Hoe meer vragen jij hebt, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen. Wat ik wil bereiken is dat jij duidelijkheid hebt in alles wat je koopt en alle deals die jij kunt vinden.

Originally posted 2020-10-12 08:03:26.

Albert Heijn bonus kaart nu gewoon te downloaden!

Albert Heijn bonus kaart

Wil jij een Albert Heijn bonus kaart hebben, maar daar geen moeite voor doen? Dan is het goed om deze gewoon eenvoudig en snel te downloaden.

Direct jouw Albert Heijn bonus kaart downloaden? Klik hier!

Deze blog helpt jou om meer korting te krijgen voor producten in de grote supermarkten. Omdat AH de grootste is leg ik daar ook de focus op. Met deze pas vormen we een groep die gezamenlijk de kortingen ophoogt. Zo krijg jij regelmatig ook extra korting op verschillende producten door de persoonlijke deals. Het mooiste is, deze kaart is volledig anoniem in het gebruik. Een aankoop is dus nooit terug te leiden naar jou.

Download de Albert Heijn bonus kaart! Klik hier!

Nu wil ik jou natuurlijk wel helpen met al dit soort pasjes. Daarom heb ik ze ook van Jumbo en zelfs van AirMiles. Mijn doel is jou complete duidelijkheid te geven voor alles wat je doet in het leven.

Waarom een Albert Heijn bonus kaart?

Mijn doel is jou te helpen om de beste deals te vinden. Met deze pas krijg jij de korting zoals het hoort in de supermarkt. Zonder pas krijg je die niet. Reden om deze pas te gebruiken is dat je dan gewoon anoniem aankopen kunt doen.

Download direct! Klik hier!

Voordat ik dan deze blog ga afsluiten wil ik jou wel op de hoogte brengen van de voordelen van het gebruik van deze pas. Dagelijks doen minimaal 10 mensen met deze pas boodschappen. Daarmee helpen dus minimaal 10 mensen mee aan het sparen voor de persoonlijke Albert Heijn bonus kaart kortingen.

Zelf de hoogste kortingen krijgen? Klik hier!

Wat ik wil bereiken is dat we in Nederland allemaal eerlijk aankopen doen. Vaak is Action of Kruidvat voordeliger dan de grootste supermarkt, maar niet altijd. Action heeft overigens wel steeds ruimere openingstijden nu dat het bedrijf steeds meer winkels opent. Zelfs bij ons in Utrecht Overvecht is de winkel nu iedere dag (behalve zondag) tot minimaal 20:00 open. Het is goed om daarvan op de hoogte te zijn.

Originally posted 2020-10-12 07:50:46.

Bonuskaart vergeten? Download direct een nieuwe!

Ben jij jouw bonuskaart vergeten en wil jij wel van alle korting gebruikmaken bij de zelfscankassa? Dan ben jij op de juiste plek!

Bonuskaart vergeten? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te helpen om de beste deals te krijgen. Dat betekent natuurlijk ook de juiste prijs betalen bij Albert Heijn. Dat is ook de reden dat ik het zo makkelijk mogelijk wil maken voor iedereen om aan een streepjescode te komen waar je de korting mee kunt krijgen. Voel je natuurlijk vrij om mij vragen te stellen als je die hebt en neem gewoon contact met mij op. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Bonuskaart vergeten! Klik hier!

Het is belangrijk dat je begrijpt waarom ik deze site heb opgezet. Ik wil namelijk dat jij duidelijkheid hebt voor jezelf. Ik wil dat jij de beste deals krijgt! Zelfs voor opleidingen heb ik nu betere en goedkopere methodes om alles te weten te komen wat je zou moeten weten.

Voordeel van de Bonuskaart vergeten

Als jij onze kaart gebruikt krijg jij zelfs nog extra korting. Omdat er namelijk zo’n 300 transacties per maand worden gedaan met deze streepjescode weet ik ook dat de kans op een extra persoonlijke bonus alleen maar toe zal nemen.

Bonuskaart vergeten? Klik hier!

Met de persoonlijke kortingen kunnen er ook bij toeval soms producten zijn waar je een lagere prijs voor betaald. Dat is alleen maar mooi meegenomen en scheelt jou weer in jouw portemonnee. Als je wilt weten hoe heet systeem precies werkt, begin dan met de kaart te downloaden.

Bonuskaart vergeten! Klik hier!

Natuurlijk blijf ik hier om jou van de beste deals te voorzien. Daarom blijf ik ook kijken naar jouw vragen en de reacties die anderen geven. Zo blijf ik jou van de beste informatie voorzien.

Originally posted 2020-10-12 06:20:19.

Consumentenbond in actie tegen de consument!

Consumentenbond

Wie BTW wilt bevorderen en onredelijke regels wilt verplichten staat bij mij niet aan het juiste adres. Dat is precies wat de consumentenbond doet!

Weten welke regels de consumentenbond niet goed vind? Klik hier!

Nu is het mijn doel om jou zo goed mogelijk te helpen. De consumentenbond doet er alles aan om jou bang te maken. De staatsmaffia (overheid) doet daar ook goed aan mee. Het is namelijk zo dat de overheid ervoor heeft gekozen om producten vanuit buiten de EU landen extra duur te maken voor de consument. Dat is natuurlijk wettelijk geregeld, maar toch doen ze daar erg vaag over. Mijn doel met deze blog is om duidelijk te maken waar jij gewoon op moet letten. Vergeet even jouw ‘rechten’.

Bekijk waar de consumentenbond op tegen is! Klik hier!

Binnen AliExpress Nederland hanteren wij de ethiek regels. Gewoon normaal met elkaar omgaan. Blijven communiceren wanneer er iets mis gaat. In het tweede deel van de blog leg ik uit hoe jij dat kunt doen. Je mag natuurlijk ook altijd met mij contact opnemen.

Waarom ik zo tegen de consumentenbond ben

Om te beginnen vind ik dat het consumentenrecht veel te ver gaat. Zeker dat mensen nu al zomaar iets terugsturen naar een adres wat toevallig op de verpakking stond (het adres van de douane veelal) en verwachten dat het geld binnen een paar dagen weer op de rekening staat. Dat ‘recht’ komt onder andere door de consumentenbond.

Weten waar de consumentenbond verder op tegen is? Klik hier!

Hoewel het lijkt dat de consumentenbond enkel maar goede intenties heeft voor jou als consument blijft het een spelletje wat draait om geld. Hoe meer aandacht de organisatie kan trekken, hoe meer leden ze kunnen werven. Mij gaat het om een goede en eerlijke service tegenover de consument.

AliExpress en de consumentenbond denken anders! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen over dit onderwerp, laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-09-18 08:25:23.

AH bonus kaart gewoon te downloaden!

In deze blog schrijf ik over de AH bonus kaart die te downloaden is. Je hoeft niets te registeren maar krijgt wel de persoonlijke bonus.

Direct de AH bonus kaart downloaden? Klik hier!

Ik heb dit nieuwe ontwerp recentelijk online gezet omdat het eerdere AliExpress versie van de bonuskaart niet duidelijk voor Albert Heijn bedoelt was. Deze versie wel omdat hier een duidelijk logo op staat. Hoe meer jij weet, hoe beter jij ook hoge kortingen kunt krijgen in iedere supermarkt. Naast Albert Heijn zijn andere supermarkten nu ook bezig met kortingen en kortingsacties. Hoe meer jij weet, hoe hoger de korting die jij kunt krijgen.

Bekijk de AH bonus kaart! Klik hier!

Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Ik wil dat jij op de hoogte bent van alles wat jij kunt doen en hoe jij goedkoper boodschappen kunt kopen. Hoe meer mensen, hoe beter.

Waarom de AH bonus kaart?

Het voordeel van een kaart als deze is dat we daar gezamenlijk gebruik van maken. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter we elkaar ook kunnen helpen en ondersteunen. Alle vragen zijn natuurlijk welkom en ik wil jou blijven helpen om slimmere deals te krijgen. Download deze kaart of zet het direct in jouw korting app.

Download de kaart meteen! Klik hier!

Vanzelfsprekend wil ik dat jij ook de beste deals krijgt, maar wat heb ik daaraan? Dat leg ik je ook uit. Wat ik er aan heb is dat er een airmiles kaart is gekoppeld aan de AH bonus kaart. Dat betekend dat ik korting krijg op de boodschappen als jij boodschappen doet.

Direct de kaart downloaden? Klik hier!

Mijn belangrijkste doel is jou te blijven helpen. Alles wat jij wilt weten is absoluut van harte welkom. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Originally posted 2021-02-03 19:30:41.

Bonus kaart AH nu ook hier te downloaden!

Bonus kaart AH

Wil jij jouw bonus kaart AH downloaden of direct in jouw app zetten zonder dat jij enige privé gegevens hoeft door te geven!

Direct jouw bonus kaart AH downloaden? Klik hier!

Uiteindelijk gaat deze blog natuurlijk over AliExpress en manieren om goedkoper online te kopen. Maar wat is het nut van goedkoop online kopen als je offline nog altijd veel geld kwijt bent. Dan kan je natuurlijk beter gaan kijken naar manieren van bestellen en van kopen. Als budgettrainer help ik natuurlijk ook om slimmer met geld om te gaan. Hoe meer jij van dit soort trucjes gebruikmaakt, hoe beter ik jou ook kan blijven helpen.

Bekijk de bonus kaart AH! Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen om vooruit te komen! Daarom wil ik jou ook vragen om contact op te nemen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Het doel blijft jou te helpen en te blijven helpen.

Waarom onze bonus kaart AH gebruiken?

Kijk, onze kaart wordt al door zo’n 600 mensen per maand gebruikt. Dat getal kruipt omhoog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk van harte welkom. Mijn doel voor de komende tijd is het aantal gebruikers van dit kortingsproduct te laten toenemen naar 6000.

Direct jouw korting krijgen? Klik hier!

Voor iedereen die van deze kaart gebruikmaakt, enorm bedankt! Hierdoor kan ik mij meer focussen op het helpen van AliExpress gebruikers en kan ik ervoor zorgen dat de bonus kaart AH minder gepromoot hoeft te worden.

Download de korting direct! Klik hier!

Het belangrijkste is dat jij jouw vragen duidelijk hebt. Wanneer jij vragen hebt, weet dat vragen altijd open en welkom zijn. Laat gewoon een bericht achter onder de blog zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Blijf de website ook bezoeken.

Originally posted 2021-02-03 19:30:31.

Bonuskaart Albert Heijn nu te downloaden!

Bonuskaart Albert Heijn

Ga jij liever naar de zelfscan kassa maar wil je geen Bonuskaart Albert Heijn activeren? Wil jij anoniem boodschappen doen? Het kan!

Direct de Bonuskaart Albert Heijn downloaden? Klik hier!

Mijn doel van deze blog is jou te helpen om slimmere keuzes te maken. Door deze kaart te gebruiken help jij mij zodat kan ik jou ook blijven helpen. Er komen nu zo’n 100 airmiles per dag binnen via de gekoppelde kaart. Wil jij mijn airmiles nummer koppelen aan jouw bonuskaart? Dat kan natuurlijk ook! Mijn persoonlijke airmiles nummer is 158992350 die je via de registratie op de AH website gewoon in kunt vullen.

Bekijk de Bonuskaart Albert Heijn! Klik hier!

Mocht je nu een aanbieding vinden die goed is om wat langer te kunnen gebruiken? Bij de informatiebalie kan je een bonus actie met een week verlengen als het product niet meer beschikbaar is. Maak daar vooral gebruik van en help ook andere gebruikers van deze kaart.

Waarom deze Bonuskaart Albert Heijn gebruiken?

Stel dat alle bezoekers van deze website deze kaart gaan gebruiken. Momenteel zijn dat er zo’n 600 per maand, maar laat dat eens 6000 mensen worden. Door te kopen ontstaan er ook persoonlijke bonus acties. Persoonlijke korting die jouw boodschappen goedkoper maken.

Download jouw AH korting! Klik hier!

Wist je trouwens dat er nog veel meer trucjes zijn die jij ook in de supermarkt kunt gebruiken? Denk aan het stapelen van korting door zowel een bonusactie als 35% korting te kunnen gebruiken. Dat in combinatie met een persoonlijke bonus met de Bonuskaart Albert Heijn van ons groeit jouw korting alleen maar verder.

Hogere korting krijgen? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen en te blijven helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou ook kan helpen. Alle vragen zijn natuurlijk welkom en kunnen ook onder deze blog worden achtergelaten.

Originally posted 2021-02-03 19:30:31.

Geld terug acties bij AliExpress Nederland!

Geld terug acties

Om onze bezoekers blij te maken kijk ik altijd naar manieren om leuke dingen te doen. Bijvoorbeeld de geld terug acties die gestart kunnen worden.

Direct aanmelden voor de geld terug acties? Neem contact op!

Voor de exacte invulling heb ik jouw hulp nodig. Ik wil namelijk weten wat voor producten voor jou interessant zijn. Dat kan gaan om de grote producten zoals bijvoorbeeld de robotstofzuiger. Het kan ook om iets kleins gaan. Wat ik hoe dan ook van jou nodig heb is een reactie. Deze kan jij direct onder de blog achterlaten, zodat ik weet hoeveel mensen interesse hebben. Bij 5 reacties start ik de eerste actie. Vervolgens bij iedere 5 reacties nog een.

Direct iets bestellen zonder geld terug acties? Klik hier!

Gezien de enorme hoeveelheid bezoekers op deze website verwacht ik veel van dit idee. Kan jij mij helpen om meer mensen naar deze site te krijgen? Dan kan ik weer voor meer leuke dingen gaan zorgen en iedereen blij maken.

Waarom deze geld terug acties?

De missie van AliExpress Nederland is eenvoudig. Namelijk ervoor zorgen dat iedereen de beste producten koopt voor de beste prijs. Zo willen wij kopers informeren over de kansen en risico’s van het kopen in China. Ook willen wij ervoor zorgen dat namaakproducten van de site worden verwijderd.

Met ons in contact komen? Klik hier!

Wij vinden het natuurlijk ook leuk om een deel van de winst die uit deze site komt te delen. Daarom werken wij aan een manier om uiteindelijk 50% van de winst terug te geven aan alle kopers middels dit soort geld terug acties. Voor nu zitten we op 1%, wat iedere maand dat de omzet toeneemt zal oplopen. De gratis bonuskaart wordt daar bijvoorbeeld ook van betaald.

Meer weten over hoe wij te werk gaan? Neem contact op!

Voor alle informatie over de geld terug acties kan jij dagelijks op deze website terecht. Iedere keer dat wij een actie doen zal ik de informatie op deze pagina zetten. Heb jij een idee voor een product wat jij graat zou willen hebben, laat de reactie dan gerust achter onder deze blog.

Originally posted 2019-05-04 09:00:50.