Consumentenbond in actie tegen de consument!

Consumentenbond

Wie BTW wilt bevorderen en onredelijke regels wilt verplichten staat bij mij niet aan het juiste adres. Dat is precies wat de consumentenbond doet!

Weten welke regels de consumentenbond niet goed vind? Klik hier!

Nu is het mijn doel om jou zo goed mogelijk te helpen. De consumentenbond doet er alles aan om jou bang te maken. De staatsmaffia (overheid) doet daar ook goed aan mee. Het is namelijk zo dat de overheid ervoor heeft gekozen om producten vanuit buiten de EU landen extra duur te maken voor de consument. Dat is natuurlijk wettelijk geregeld, maar toch doen ze daar erg vaag over. Mijn doel met deze blog is om duidelijk te maken waar jij gewoon op moet letten. Vergeet even jouw ‘rechten’.

Bekijk waar de consumentenbond op tegen is! Klik hier!

Binnen AliExpress Nederland hanteren wij de ethiek regels. Gewoon normaal met elkaar omgaan. Blijven communiceren wanneer er iets mis gaat. In het tweede deel van de blog leg ik uit hoe jij dat kunt doen. Je mag natuurlijk ook altijd met mij contact opnemen.

Waarom ik zo tegen de consumentenbond ben

Om te beginnen vind ik dat het consumentenrecht veel te ver gaat. Zeker dat mensen nu al zomaar iets terugsturen naar een adres wat toevallig op de verpakking stond (het adres van de douane veelal) en verwachten dat het geld binnen een paar dagen weer op de rekening staat. Dat ‘recht’ komt onder andere door de consumentenbond.

Weten waar de consumentenbond verder op tegen is? Klik hier!

Hoewel het lijkt dat de consumentenbond enkel maar goede intenties heeft voor jou als consument blijft het een spelletje wat draait om geld. Hoe meer aandacht de organisatie kan trekken, hoe meer leden ze kunnen werven. Mij gaat het om een goede en eerlijke service tegenover de consument.

AliExpress en de consumentenbond denken anders! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen over dit onderwerp, laat een reactie achter onder deze blog.

Originally posted 2019-09-18 08:25:23.

2 gedachten over “Consumentenbond in actie tegen de consument!

Geef een reactie