AliExpress WhatsApp – Waarom niet bellen?

AliExpress Whatsapp

Via de AliExpress WhatsApp kan jij alles vragen. Of het nu gaat om een bestelling of om een product wat jij zoekt. Laat het gewoon weten!

Direct gebruikmaken van AliExpress WhatsApp? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou uit te leggen wat wij hier in Nederland zoal doen om jou te helpen. Deze website staat feitelijk namelijk helemaal los van AliBaba. De reden dat ik (Alexander van Dijl) deze website ben gestart is om mensen te helpen. Toen daar nog een leuk verdienmodel achter bleek te zitten dacht ik, hier moet ik iets mee doen. Dus ben ik nu bereikbaar op de manieren dat mensen mij willen bereiken. De enige uitzondering is op dit moment nog de telefoon. Daarover later meer.

Stuur nu een AliExpress WhatsApp bericht! Klik hier!

Voordat ik uitleg geef over de contactmogelijkheden en waarom wij nog niet telefonisch bereikbaar zijn wil ik jou graag de kans geven om te reageren. Het is namelijk altijd mijn doel om op de meest effectieve manier te werken zodat jij precies weet wat jij kunt verwachten.

Waarom AliExpress WhatsApp en geen telefoon?

Toen ik ging uitrekenen wat het kost om een telefonische dienstverlening te draaien kwam ik op hoge kosten. Kosten die zelfs via een betaald 0900-nummer niet terug te verdienen zijn. Daarom heb ik een systeem bedacht waarbij mensen mij 15 minuten kunnen spreken tegen een zeer hoog tarief. Namelijk 10 euro per minuut. Zo kan ik veel efficiƫnter werken omdat ik meerdere mensen tegelijk kan helpen.

Gewoon AliExpress WhatsApp contact? Klik hier!

Het doel blijft natuurlijk zo veel mogelijk mensen te helpen. Daarom wil ik ook heel graag dat mensen mij bereiken via systemen zodat ik ook effectieve hulp kan bieden. Dat is dus chat, email of AliExpress WhatsApp, waarbij de laatste het beste werkt.

Geef jouw mening over de AliExpress WhatsApp dienst! Klik hier!

Heb jij dan nog vragen, reacties of opmerkingen? Laat die gewoon achter onder deze blog.

Waarom kan ik AliExpress niet bellen?

Whatsapp

Uiteindelijk kan je wel bellen, maar moet je dan wel naar China bellen. De reden dat ik kies om via WhatsApp bereikbaar te zijn is dat ik gemerkt heb dat daar veel vraag naar is.

Aangezien ik alle vragen nog zelf beantwoord moet ik ook wel rekening houden met tijd die het kost om antwoord te geven. Via WhatsApp lukt dat, telefonisch niet.

WhatsApp naar een 010-nummer? Dat kan niet!

Een WhatsApp gaat naar een mobiele telefoon, toch?

Nou, sinds Facebook WhatsApp heeft overgenomen hoeft dat dus niet meer. Het gaat nog wel naar een telefoonnummer, maar hoeft niet direct op een mobiel toestel uit te komen. Zo draait deze WhatsApp bij voorbeeld op een laptop.

Kan ik dan echt niet naar een Nederlands sprekend persoon bellen?

Het kan wel, maar door de enorme tijdsinvestering die het mij kost, waardoor ik geen anderen kan helpen vraag ik daar wel geld voor.

Mocht jij echt willen bellen, dan zijn de kosten 10 euro per minuut met een minimum van 15 minuten. Dus handig is het niet.

Originally posted 2019-09-01 22:49:54.

Geef een reactie