WhatsApp contact met AliExpress Nederland!

Whatsapp contact

Met enige regelmaat probeer ik jou als lezer op de hoogte te houden van de mogelijkheden van WhatsApp contact bij AliExpress Nederland.

Direct gebruikmaken van WhatsApp contact? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is een eerlijk beeld te geven van de mogelijkheden van deze website. Op het moment van schrijven van deze blog staan er nog 110 gesprekken open. Dat wil zeggen, 110 mensen die nog op een antwoord wachten. Waar dat normaal binnen een dag gebeurt loop ik nu een dag achter. Mijn verwachting is dat we dit binnen enkele dagen hebben opgelost. Dan heb je al binnen een paar uur een reactie.

Neem snel via WhatsApp contact op! Klik hier!

Het tweede deel van deze blog gaat over de mogelijkheid om de AliExpress klantenservice zelf te bereiken. Hoewel je daar vaak sneller reactie krijgt betekend het niet direct een beter antwoord. Door de onafhankelijkheid van AliExpress Nederland heb jij hier hele andere mogelijkheden.

WhatsApp contact met AliExpress

Waar sommige verkopers het mogelijk maken om via WhatsApp contact op te nemen blijft het aan te bevelen om gewoon in het systeem te blijven. Wanneer jij namelijk buiten het systeem om gaat heeft AliExpress geen zicht meer op de reacties en is het melden van problemen lastiger.

Direct contact met de klantenservice? Klik hier!

Natuurlijk help ik jou graag. Daarom heb ik mijn privĂ© telefoonnummer ook ingezet als klantenservice tool. Inmiddels nemen zo’n 50 mensen per dag contact op, wat betekend dat er heel veel vragen zijn. Veel automatische antwoorden en ook veel mensen die met een beetje advies problemen zelf op kunnen lossen. Wanneer dat echt niet lukt is er ook nog de premium service waar het voor een klein bedrag mogelijk is om antwoord te krijgen.

Liever van WhatsApp contact gebruikmaken? Klik hier!

Heb jij tips? Laat jouw idee achter onder deze blog.

Originally posted 2019-07-11 07:10:24.

Geef een reactie