AliExpress tracking met PostNL

AliExpress TrackingHet volgen van een pakketje noemt AliExpress tracking. Hierdoor kan je een pakketje letterlijk volgen van deur tot deur.

In deze blog leg ik uit hoe jij aan het trackingnummer komt en hoe jij deze kunt gebruiken. Het is niet altijd zo vanzelfsprekend als wat jij misschien denkt.

Direct jouw trackingnummer opvragen? Klik hier!

Met het trackingnummer is het idee dat jij jouw pakketje kunt volgen, logisch, toch? Maar zo makkelijk is het helaas niet altijd. Jij hebt namelijk meerdere websites nodig om jouw pakketje volledig te kunnen volgen.

Persoonlijk gebruik ik er 3. Allereerst natuurlijk die van AliExpress tracking zelf. Via de speciale link VanDijl.ga/tracking kom jij direct op de pagina uit waar jij het trackingnummer kunt vinden. Dat was het makkelijke stuk. Daarna heb jij een algemene trackingsite nodig als bijvoorbeeld track24.net, waar jij aan de hand van het trackingnummer jouw pakketje kunt volgen. Eenmaal in Nederland kan je het pakketje verder volgen via InternationalParcelTracking.com zodra het pakketje bij PostNL binnen is.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Neem gerust even contact met mij op.

Waarom werkt AliExpress tracking soms niet?

AliExpress tracking werkt alleen wanneer de informatie bij PostNL bekend is. Dat kan soms best wel even duren. Verder zijn er ook een paar andere punten om te controleren.

Controleer altijd jouw adres via vraagalex.com/adres. Jouw huisnummer en woonplaats moeten kloppen. Als iets niet klopt, dan is de kans vrijwel zeker dat jouw pakketje niet aan gaat komen. Jij kunt daar dan ook niets aan doen. Wil jij geld terugkrijgen of het pakket opnieuw laten toesturen? Dan zal jij contact moeten opnemen met de verkoper. In de blog “Verkeerd adres, pakketje retour, wat nu?” lees jij exact wat jij moet doen en welk bericht jij kunt sturen naar de verkoper.

Kom jij er zelf niet helemaal uit? Ik help jou graag om het probleem opgelost te krijgen. Neem gerust contact met mij op.

Originally posted 2018-10-23 08:01:44.

Geef een reactie